WAWA boeken?

wawa boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

WAWA boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie WAWA

Combineer vlijmscherpe bars met ratelende flows, catchy hooks en een aanstekelijke stage presence en dan weet je waarom WAWA elk podium moeiteloos plat speelt.

Geboren in Rotterdam maar opgegroeid in Aalst. Op zijn 11e schreef WAWA zijn eerste raps. Een paar freestyles hier en daar. Al snel begon het woord rond te gaan van die "Youngin' on the block". Maar het is op 16-jarige leeftijd dat de rapper zijn eerste statement dropte!

Een remix van "Desiggner - Panda" veroverde de stad. Tienduizenden views later was iedereen het er over eens: WAWA is the future.

"Ik wil mijn eigen sound creëren maar dat komt wel met de tijd." - WAWA

In 2017 dropt WAWA 'Centen' en 'Getallen', die beiden de kaap van de 100.000 views hebben behaald. Meteen volgden er optredens in Vlaamse steden zoals Antwerpen, Leuven, Aalst, Ostende waar hij elk publiek wist te imponeren.

Boekingen WAWA

In Mei 2017 opende de youngin' op het Aalsterse hiphopfestival "Betong". Britse grimehype AJ Tracey prees hem toen de hemel in. Het jaar daarop kwam WAWA terug als headliner. Hij zette toen het podium op zin kop in zijn eigen stad!

Jordi WAWA is de winnaar van de FunX Talent rappers only-editie. Daar ontving de rapper van de jury veel lof voor zijn "totaalplaatje als artiest".

Kom in de stemming

WAWA boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen WAWA bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met WAWA, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u WAWA in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

WAWA boeken

Wilt u WAWA boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u WAWA wilt inhuren.

WAWA boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!