Laura Stullich boeken?

Laura-Stullich-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Laura Stullich boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Laura Stullich

Laura is opgegroeid in Marburg (Duitsland), waar ze rhönrad als wedstrijdsport heeft geleerd in de club TSV Marburg Ockershausen op 10 jarige leeftijd. Ze deed al snel mee met nationale en internationale wedstrijden. Binnen 4 jaar behoorde ze bij de top van de wereld en werd vice-wereld kampioen. Twee jaar later was ze nog sterker op de wereld kampioenschappen in 2005 door alle 4 de gouden medailles te behalen. Na de middelbare school heeft ze besloten om les te geven als professionele trainer in Amerika. Laura heeft daar haar solo act gecreëerd en heeft daarmee opgetreden op vele evenementen en festivals. In 2011 heeft ze nogmaals meegedaan aan de wereld kampioenschappen en won ze 3 gouden medailles en 1 zilveren.

Boekingen Laura Stullich

Tijdens wedstrijden ontmoette ze de Nederlandse sporters Boy. Snel kwamen deze twee atleten samen en ontwikkelde duo shows. Samen richtten ze hun eigen bedrijf op, “Wheel Sensation’ in Amsterdam. Al meer dan 10 jaar is Laura is artiest, nationaal en internationaal met solo en duo optredens. Onder andere in het circus, variété, zakelijke evenementen, sport gala’s, tournees op cruiseschepen en particuliere evenementen. Daarnaast vind Laura het leuk om hun kennis te delen. Jarenlang traint ze al jonge atleten in binnen- en buitenland. In 2013 had Laura haar talent bewezen, op het WK in Chicago waar zij opnieuw 2 gouden medailles won en in 2014 zilver op de World Team Cup in Berlijn. In 2016 hebben Boy en Laura gezamenlijk hun eigen oefenruimte in Zaandam gekocht genaamd “Circus Sensation” waar ze trainen voor hun eigen shows en lesgeven aan alle doelgroepen.

Kom in de stemming

Laura Stullich boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Laura Stullich bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Laura Stullich, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Laura Stullich in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Laura Stullich boeken

Wilt u Laura Stullich boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Laura Stullich wilt inhuren.

Laura Stullich boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!