Wieneke Remmers boeken?

Wieneke-Remmers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wieneke Remmers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wieneke Remmers

Wieneke Remmers werd op 12 augustus 1978 geboren in Vught. Tijdens haar middelbare schooltijd was ze bijna iedere avond te vinden in de Speeldoos in Vught, waar ze op ballet zat, meedeed aan de musicalvoorstellingen o.l.v. Jacques Noyons en meespeelde in de musical "Les Miserables" van de Stichting Musical Vught. Hier is haar liefde voor musicaltheater geboren.

Boekingen Wieneke Remmers

Vervolgens is Wieneke gaan studeren in Tilburg aan het Conservatorium, de opleiding Muziektheater. Hier kreeg Wieneke les van zangpedagoog Edward Hoepelman, bij wie ze nu nog steeds zangles volgt. Tijdens haar opleiding speelde ze ook in twee voorstellingen ("Move" en "Jan Rap en zijn Maat") van de Stichting Theaterplan in Eindhoven, onder regie van Mons de Goede. Na haar opleiding is Wieneke Remmers meteen het musicalvak ingerold en inmiddels heeft ze in al in meer dan 13 verschillende musicals gespeeld!

Kom in de stemming

Wieneke Remmers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wieneke Remmers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wieneke Remmers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wieneke Remmers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wieneke Remmers boeken

Wilt u Wieneke Remmers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wieneke Remmers wilt inhuren.

Wieneke Remmers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!