Willem Hendrikse boeken?

willem hendrikse boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Willem Hendrikse boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Willem Hendrikse

Willem Hendrikse is een veelzijdige en vakkundig musicus met meer dan 30 jaar ervaring als zanger, multi-instrumentalist, entertainer en componist.

Als zanger-gitarist brengt hij swingende muziek in diverse genres op uiteenlopende gelegenheden. Kwaliteit en entertainment komen daarbij op de eerste plaats. Hij is een flexibel inzetbaar musicus die het publiek centraal stelt en dit zich kan aanpassen aan elke situatie in overleg met de opdrachtgever.

Boekingen Willem Hendrikse

Repertoire:
U kunt kiezen uit een zeer gevarieerd repertoire in vele muziekstijlen. Onder meer Latin, Tex-Mex, Italiaans, Spaans, Caribisch, Evergreens, Pop of Country & Western.

Muziekinstrumenten:
Gitaar, requinto, basgitaar, banjo, mandoline, vihuela, guitarron, bajo, sexto, Venezolaans cuatro en Ecuatoriaanse bandolin.

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, internationale gezelschappen, culturele evenementen, restaurants et cetera.

Er kan akoestisch-ambulant of met een geluidsinstallatie worden gespeeld.

Willem Hendrikse boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Willem Hendrikse bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Willem Hendrikse, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Willem Hendrikse in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Willem Hendrikse boeken

Wilt u Willem Hendrikse boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Willem Hendrikse wilt inhuren.

Willem Hendrikse boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!