William Janz boeken?

William-Janz-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

incl. geluid tot 200 personen

William Janz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie William Janz

'Nederland is een ster rijker!' Aldus Riny (Marty) Schreijenberg, manager en producer van de 'rising star' William Janz bekend als de Nederlandse Julio Iglesias. Op 5 juni 1974 zag William Jansen zag het licht op 5 Juni 1974 in Den Haag voor het eerst het daglicht,als zoon van Elly en Wim Jansen. Op zijn 9e jaar bleek al dat hij een muzikaal jongetje was. Hij kreeg gitaarles van z,n Opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. Op de lagere school werden zijn muzikale talenten ook al opgemerkt. Zo speelde hij in diverse musicals de hoofdrol.

Henny Huisman’s Soundmixshow

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen. Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd ! In 2007 scoorde William met het duo Pharos zijn eerste nummer 1 hit in Maleisië, vele Radio en TV optredens volgen. In Maart 2010 komt er een fantastische uitnodiging op zijn pad. Amerika !! Hij werd uitgenodigd om in Las Vegas op te treden, maar daar bleef het niet bij. De steden Los Angeles en Beverly Hills volgden.

Tournee in de Dominicaanse Republiek

In 2013 maakte hij een tournee in de Dominicaanse Republiek met veel succes ! William trad op bij een personeelsfeest van Shell, daar ontmoette hij Michiel van Wolferen die vertelde dat hij Riny Schreijenberg(Marty) kende, de man die o.a. Frans Bauer had groot gemaakt. Kortom, er werd een afspraak gemaakt, en er werd een nieuwe strategie bepaald. De belangrijkste veranderingen waren: De naam werd “Willam Janz” en er werd gekozen voor Nederlandstalige muziek.

“Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is”

In October 2014, werd de single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” uitgebracht, en alle Nederlandstalige radio en TV stations reageerde fantastisch. Zo werd hij direct in de eerste week de “Gouden Kroon” bij TV Oranje, en werd hij “Hollandse Nieuwe” bij radio NL. En……… de Tros zou de Tros niet zijn om dit aan zich voorbij te laten gaan. William Janz met een nieuw team om zich heen, zal doorgaan om zijn plaats in de Nederlandse Showbizz te veroveren. Hij vertelde zijn manager Riny, dat zijn grootste droom was om eens in een uitverkocht Ahoy te staan. Riny antwoordde: Als dat je droom is, dan gaan we daarvoor en zal het ooit uitkomen!

Got Talent Espana

Op maandag 28 januari zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Nieuwste single: “Mijn Allerliefste”. Een tijdje later zat William aan tafel bij Business Class, Omroep Max, SBS6 en heeft verscheidene artikelen gehad in De Telegraaf, Het AD en weekblad Privé. Niet zonder reden, want in Spanje zijn ze al wat bekender met 'onze William'. Net als zijn grote inspiratiebron Julio Iglesias stal William de harten van de Spanjaarden en bevind hij zich nu in de halve finale van 'Espana Got Talent!'

Boekingen William Janz

Met zijn nieuwe single 'Mijn Allerliefste' kwam de Rijswijkse leraar binnen op plaats 8 in de Nederlandse top 1000. "Geef hem een microfoon, sluit je ogen en je komt in vervoering. Wel hebben we hard gewerkt aan de juiste sfeer en image om in Nederland net zo succesvol te worden als in Spanje. Gelukkig zien we dat het werkt." Aldus Schreijenberg.

Kom in de stemming

William Janz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen William Janz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met William Janz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u William Janz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

William Janz boeken

Wilt u William Janz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u William Janz wilt inhuren.

William Janz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!