Frank Galan boeken?

Frank-Galan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Frank Galan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Galan

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op “magie” en absolute "overgave". De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer en absolute klasse tijdens uw feesten.

Een veelzijdige artiest

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met alle internationale repertoires. Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans... u zegt het maar. Deze artiest heeft "alles" om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen! Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met uw prachtige doelgroep: Frank Galan is pure klasse!

30 jaar ervaring

In 2020 staat Frank Galan 30 jaar in het vak en weet hij als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van bijvoorbeeld Julio Iglesias vertolkt in het Spaans…een adembenemende gelijkenis! Een uniek stemgeluid met warmte, gevoel en passie! Frank Galan brengt iets "verrassend anders" en méér dan u gewend bent. Ambiance, sfeer, romantiek, temperament… het publiek krijgt een adembenemende act!

Boekingen Frank Galan

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in "De Soundmixshow" waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje "Quiereme Mucho". Sindsdien kent hij successen in België, Nederland, Duitsland en sinds 2015 ook in Polen. Hij heeft reeds meer dan 200 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland. Zijn Duitse hit "Ave Maria" (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008). Frank Galan is een graag geziene verschijning en is een absolute meerwaarde voor al uw feesten.

Kom in de stemming

Frank Galan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Galan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Galan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Galan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Galan boeken

Wilt u Frank Galan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Galan wilt inhuren.

Frank Galan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!