William Jenninx boeken?

William-Jenninx-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

William Jenninx boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie William Jenninx

Wim Franke, aka William Jenninx, is een Nederlandse dance dj/producer uit Amsterdam. Op zijn 14e startte hij met DJ-ing. Eerst als hobby, later als zijn beroep. Als twintiger begon hij een management- & boekingskantoor en een studio- & audiobedrijf. Het ondernemen in deze verschillende velden van de entertainmentindustrie vormde zijn visie en persoonlijkheid.

Boekingen William Jenninx

Vele jaren was hij bevoorrecht om een belangrijke rol als ‘spin doctor’ te spelen in het ontwikkelen van carrières van diverse Nederlandse artiesten en acteurs. Zijn creatieve en commerciële wijze om succesvolle projecten te ontwikkelen is bij velen bekend in Nederland. Maar zijn passie voor DJ-ing is altijd gebleven, en sinds hij in 2014 weer begon met produceren besloot hij om zijn DJ-carrière opnieuw tot zijn hoofdactiviteit uit te roepen. Inmiddels iets ouder dan 14 maar wel met dezelfde energie en onbevangenheid. Interactie en vooral lol maken met publiek middels muziek is zijn grote passie.

Kom in de stemming

William Jenninx boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen William Jenninx bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met William Jenninx, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u William Jenninx in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

William Jenninx boeken

Wilt u William Jenninx boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u William Jenninx wilt inhuren.

William Jenninx boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!