Workshop Jodelen boeken?

Jodelworkshop-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 50 personen

Workshop Jodelen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Workshop Jodelen

Deze jodel workshop maakt zowel de stembanden als de lachspieren los. Want hoe vaak sta je met je collega's of vrienden in een workshop te jodelen? En sta je iets te doen wat op jodelen lijkt..

De cursus jodelen wordt gegeven door een ervaren jodelaarster, de aloude techniek van het jodelen is haar met de paplepel ingegoten. Aan de hand van een beproefde methode maakt ze iedereen enthousiast voor deze moeilijke maar openbare zangtechniek. Met een jodel wedstrijd als einddoel van de workshop zal iedereen versteld zijn van zijn of haar kunnen. Jodelen zorgt niet alleen voor heel veel plezier of een nieuwe partner. Je leeft er zelfs langer door beweren sommigen...

Boekingen Workshop Jodelen

Een workshop jodelen is zeer geschikt voor een groep deelnemers die elkaar kent. Omdat iedereen aan het jodelen gaat ontstaan er hilarische situaties, en alleen al het naar elkaar kijken en luisteren werkt op de lachspieren. Zeer geschikt voor bedrijfsuitje of familie/vriendenfeestje, of op een vrijgezellendag.

Kom in de stemming

Workshop Jodelen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Workshop Jodelen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Workshop Jodelen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Workshop Jodelen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Workshop Jodelen boeken

Wilt u Workshop Jodelen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Workshop Jodelen wilt inhuren.

Workshop Jodelen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!