Zanger Jim boeken?

Zanger-Jim-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zanger Jim boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zanger Jim

Jim, een trotse inwoner van het prachtige Prinsenbeek, kenmerkt zich door zijn hechte band met familie en vrienden. De liefde voor feestvieren zit in zijn bloed, en het grijpen van de microfoon tijdens feestjes was een talent dat hij al vroeg ontwikkelde, waarbij hij de sfeer naar een hoger niveau tilde.

Een sprankje roem ontstond in 2018 toen Jim het carnavalsoptochtnummer 'De Kamelenrace' inzong voor CV Ga Nou. Dit nummer werd een groot succes in Boemeldonck en ver daarbuiten.

Feestartiest Zanger Jim

Na het schrijven en zingen van verschillende optochtnummers voor CV Ga Nou, ondernam Jim zijn eigen muzikale reis als feestartiest onder de naam Zanger Jim. De smaak te pakken kreeg Jim in 2020 met de lancering van zijn eerste eigen nummer en videoclip, 'Aan de Costa'. De creatieve expressie bracht veel vreugde, en het verlangen naar meer muzikale avonturen was gewekt.

Bang voor Water

Een bijzondere samenwerking ontstond met MC Feestfok tijdens carnaval 2022, waaruit het nummer 'Ik Heb Gedronken' voortkwam. Dit proefde naar meer, en zo zag carnaval 2023 de release van 'In de Kroeg'. In het begin van 2024 blijven de muzikale samenwerkingen floreren, met de uitgave van 'Bang Voor Water'.

Boekingen Zanger Jim

Jim zet zich volledig in voor zijn eigen muzikale repertoire, waarbij zijn nummers en medleys van elke gelegenheid een feest maken. Met toewijding en enthousiasme zet Jim een onvergetelijke toon, waar het feest nooit stopt!

Kom in de stemming

Zanger Jim boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zanger Jim bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zanger Jim, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zanger Jim in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zanger Jim boeken

Wilt u Zanger Jim boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zanger Jim wilt inhuren.

Zanger Jim boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!