iAne – Vocal DJ boeken?

iane vocal dj boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

iAne - Vocal DJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie iAne - Vocal DJ

Een multitalent met een passie voor muziek, dat is iAne! Ze was pas vier toen haar vader haar keyboard leerde spelen, in Padang op Sumatra (Indonesië). Op haar tiende stond iAne voor het eerst als zangeres op het podium en voelde meteen: Ik wil hier niet meer vanaf. In 2003 kwam iAne naar Nederland. Ze trad op met diverse bands op in heel Europa en had veel succes in de Indonesische muziek. Maar toen ze in 2008 begon te experimenteren met een eenvoudige dj-set, ging er een nieuwe wereld voor haar open en werd mixen haar nieuwe passie.

Zo nam ze samen met haar partner Rody Indonesische dangdut-muziek op met louter Nederlandse musici en stonden ze met hun maandelijkse jamsessies in Almere aan de wieg va neen levendige jambeweging. Daarnaast ontwikkelde ze de smooth sundays: middagen met jazzy lounge dj-muziek met zang van iAne en livemusici.

Boekingen iAne - Vocal DJ

2016 begon zij haar eigen platenlabel 'Tjoens' en nam iAne tracks op met grote namen als Dutchflower, Leon Sherman en Wulf. En met succes: 'Love Blind' kwam op nummer 15 van de dance hitlijst DB962 Report en 'I Turned Into Us' op nummer 12! In 2020 staat er een wereld release op de agenda!

  • Multitalent: vocal dj, zangeres en co-producer;
  • Unieke dj-performances met live musici én eigen zang!;
  • Charmante, geboren entertainer met veel internationale podiumervaring;
  • Beschikbaar voor exclusieve optredens en bedrijfsevenementen.

Kom in de stemming

iAne – Vocal DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen iAne – Vocal DJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met iAne – Vocal DJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u iAne – Vocal DJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

iAne – Vocal DJ boeken

Wilt u iAne – Vocal DJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u iAne – Vocal DJ wilt inhuren.

iAne – Vocal DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!