Zuco 103 boeken?

zuco 103 boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zuco 103 boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zuco 103

Sinds hun eerste grote release Outro Lado (1999) is Zuco 103 internationaal bekend en geliefd om hun originele Brazilectro-geluid. Het Zuco 103-geluid heeft de wereld rondgereisd, van Tokio en Moskou tot Zuid-Amerika en weer terug, rondom de indie-hotspots van de Europese Cosmopolis. Etno Chic en hun nieuwe liveset bevatten een krachtige stoot old skool electrosamba, kromgetrokken funk en een vleugje melancholische stemmingsverbetering.

Boekingen Zuco 103

Om dit een comeback te noemen, zou een enorm understatement zijn: het geluid van de Zuco 103 is nooit weg geweest. Tussen live akoestiek en rare maar oh zo funky electro geluiden, blijft Zuco 103 in het middelpunt staan - een kracht om rekening mee te houden. Het Zuco 103 driemanschap houdt geen gevangenen vast en blijft de meest effectieve Afro-elektrische-ritmische eenheid die er is, gezegend met de elegantie en humor van Lilian Vieria's aanwezigheid.

Kom in de stemming

Zuco 103 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zuco 103 bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zuco 103, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zuco 103 in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zuco 103 boeken

Wilt u Zuco 103 boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zuco 103 wilt inhuren.

Zuco 103 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!