2 Fabiola boeken?

2-Fabiola-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

2 Fabiola boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 2 Fabiola

De Belgische Dance formatie '2Fabiola' scheerde midden jaren '90 hoge toppen in de Europese hitlijsten en discotheken. Terwijl 'Play This Song' wekenlang de dansvloer domineerde stond 'Lift You Up' 5 weken op nummer 1 in de ULTRATOP (1996). Daarna volgde het ene succes na het andere... Wie kent 'I'm on Fire', 'Freak Out', 'Magic Flight' en 'Flashback' niet? In 2000 verhuisde Patje naar het Party-Island Ibiza, en bouwde even een break in zijn schitterende muzikale carriere..

2008, de start van de nieuwe 2Fabiola, ging gepaard met een enorme media-hype rond de 90's... De 'I love the 90's party in Hasselt was een absoluut hoogtepunt met 25.000 feestgangers. Samen met 2 nieuwe vocalisten ging Patje terug on TOUR met 2Fabiola in België en Nederland. 'Blow Me Away', en 'Lift U Up 2009' waren de eerste releases op het 2Brains Label, dit wel met wisselend succes...

Boekingen 2 Fabiola

In 2010 was er de onvergetelijke Libanon Show (in samenwerking met het Belgisch leger en TV DE rode loper). De zomer van 2010 bracht ook de eerste radio hit "Push It Up" voor 2Fabiola. Van 2008 tot 2010 bouwde de groep terug een geweldige stage-reputatie op, met bijna 200 optredens!

Kom in de stemming

2 Fabiola boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 2 Fabiola bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 2 Fabiola, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 2 Fabiola in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

2 Fabiola boeken

Wilt u 2 Fabiola boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 2 Fabiola wilt inhuren.

2 Fabiola boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!