77 Bombay Street boeken?

77-bombay-street-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

77 Bombay Street boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 77 Bombay Street

De lichtvoetigheid van folk gekoppeld aan diepzinnige maar poppy composities en afgemaakt met een flinke dosis humor. Zo klinkt 77 Bombay Street. Of beter, dat benadert hoe ze klinken, want de vier Zwitserse broers zijn muzikaal niet voor één gat te vangen.

Muzikale familie

Zelf omschrijven de broers hun geluid als ‘The Beatles in hun jonge jaren die The Beach Boys ontmoeten na een nacht flink doorhalen’. Het is de muziek die ze hun hele leven al horen, gekoppeld aan hedendaagse invloeden en afgemaakt door hun persoonlijke eigenzinnigheid. De band bestaat uit Matt (zang/gitaar), Joe (gitaar), Esra (drums) en Simri-Ramon (bas) Buchli, die binnen een negenkoppige familie opgroeiden in het Zwitserse Bazel. Een stampvol huis waarin alle broers een slaapkamer deelden en waarbinnen het kroost door hun moeder van jongs af aan werd gestimuleerd om hun muzikaliteit te ontplooien en zo veel mogelijk op te treden.

Regionale bekendheid

Zo trad het Buchli kwartet piepjong al op in ziekenhuizen, op straat, in bejaardenhuizen, op professionele podia en op locale evenementen. Het leven van de familie werd volledig op zijn kop gezet toen vader en moeder in 2001 naar het Australische Adelaide verhuisden en daarbij het hele gezin op sleeptouw namen. Hun adres aldaar: 77 Bombay Street.

Terugkeer naar Zwitserland

Het Australische avontuur van de familie Buchli duurde slechts twee jaar en bij terugkeer in Zwitserland hadden de broers eigenlijk wel schoon genoeg van het leven in de grote stad. “We hebben op dat moment de mazzel gehad dat we een oud chalet van onze grootouders konden overnemen in het landelijke Scharans”, aldus drummer Esra. “Omringd door de bergen van het Graubünden district, is het een perfecte plek om te wonen en te spelen.” Dat de ruimte er beperkt was deerde hen niet. Het delen van de slaapkamer waren ze tenslotte gewend.

Hoewel nog steeds muzikaal, duurde het vervolgens nog enige tijd voor de broers besloten met zijn vieren een band te vormen. Vanaf het moment dat die beslissing viel en de kelder van het chalet tot oefenruimte werd omgetoverd, ging het snel. Vernoemd naar hun tijdelijke woonadres in Adelaide, ging het viertal optreden en werd de ene na de andere bandcompetitie met twee vingers in de neus gewonnen. Per optreden nam de fanschare toe en groeiden liedjes als 47 Millionaires en The Long Way uit tot ‘geheime hits’.

Landelijke bekendheid

Inmiddels zijn die hits in eigen land niet zo geheim meer. De Zwitserse radio pikte ze op, waarna 77 Bombay Street in eigen land een fenomeen werd. Het opnameproces van debuut Up In The Sky was ondanks de warme familieband her en der en stroef geheel. “Het is aan de ene kant fantastisch om muziek te kunnen maken met je broers”, aldus Simri-Ramon. “Aan de andere kant is het zenuwslopend. We schrijven alle vier en hebben ook allemaal een eigen idee hoe ‘ons’ liedje zou moeten klinken. Voordat we het daar over eens zijn, wordt er flink geruzied en dan gaat het hard tegen hard!” Die gezonde competitie zorgt er voor dat het werk van 77 Bombay Street per nummer verschilt. Soms voert jaren ’60 en ’70 rock invloed de boventoon, dan weer catchy (power)pop of wel akoestische folk. Maar steeds net even iets bijtender gemaakt door de scherpe randjes die de afzonderlijke broers er aan toevoegen en de onderlinge drang om elk liedje ‘eigen’ te maken.

Boekingen 77 Bombay Street

Diversiteit is in dit geval geen holle marketingterm, maar een onlosmakelijk deel van de ziel van 77 Bombay Street. De continue onderlinge spanningsboog vol botsende muzikale invloeden, maakt het 12 tracks tellende debuut Up In The Sky zo’n spannend geheel. Tegelijkertijd wordt elke track gekenmerkt door een bijna Spartaanse opbouw. Geen noot te veel, teksten zonder omhaal. Het onderlinge gekibbel levert messcherpe liedjes op, die zich zonder uitzondering direct in het hart van de luisteraar nestelen.

Kom in de stemming

77 Bombay Street boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 77 Bombay Street bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 77 Bombay Street, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 77 Bombay Street in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

77 Bombay Street boeken

Wilt u 77 Bombay Street boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 77 Bombay Street wilt inhuren.

77 Bombay Street boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!