Acrobatic Paaldans boeken?

Acrobatic-Paaldans-boeken
icon-clock

Tijdsduur

7 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Acrobatic Paaldans boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Acrobatic Paaldans

Pole acrobatics is een artistieke en extreme kracht discipline op en rond de paal. De acrobate toont indrukwekkende hoeveelheden kracht, behendigheid en flexibiliteit. De paaluitvoeringen zijn een hit bij alle doelgroepen, omdat de artieste fenomenale routines vertoont die haar mogelijkheden benadrukken als niet alleen een artiest, maar ook als een atleet. De verbluffende show bevat bewegingen op de paal in combinatie met elementen uit gymnastiek, contorsie en acrobatiek. Het publiek ervaart een acrobatisch-dans uitvoering, die elegant is en veel dynamische elementen met snelle spins rond de paal bevat. Dit is dus geen paaldans show waar meer de sensuele aspecten worden benadrukt en weinig trucs. De acrobate benadrukt juist de atletische mogelijkheden wat op een paal mogelijk is.

Boekingen Acrobatic Paaldans

Deze paalshow, die goed geschikt is voor een breed scala aan evenementen. De perfecte keuze voor bijvoorbeeld galadiners, ceremonies, zakelijke diners en feesten. De vrijstaande paal is ook zeer geschikt voor kleine locaties.

Acrobatic Paaldans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Acrobatic Paaldans bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Acrobatic Paaldans, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Acrobatic Paaldans in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Acrobatic Paaldans boeken

Wilt u Acrobatic Paaldans boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Acrobatic Paaldans wilt inhuren.

Acrobatic Paaldans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!