ADH2 boeken?

adh2 boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

ADH2 boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie ADH2

ADH2, een razend knappe act met een flinke dosis humor en ongeloof en verbazing als belangrijkste ingrediënten. Henk Arnoldus en Leo Smetsers in ADH2.

Henk Arnoldus is de rust zelve. Meervoudig Nederlands kampioen, met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, synoniem voor snelheid. Zowel verhaal als in zijn werk. Geef deze 2 de bühne en samen brengen ze een unieke en grensverleggende voorstelling. Verbazingwekkende vingervlugheid en pure mentale kracht als indrukwekkende illusie. In een unieke voorstelling, als twee op zich zelf staande blokken of tijdens uw diner tussen de gangen...

ADH2 is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke entertainment ervaring. Een soepele combinatie van "Mind Magic" vermengd met een grote dosis humor zorgt voor lachsalvo's die niet te vergelijken zijn met wat u tot nu toe hebt meegemaakt. Zelfs het meest kritische publiek zal met grote ogen op de verbazing reageren en zullen deze niet gemakkelijk vergeten. Sprakeloos zult u zijn als Leo geblinddoekt de serie nummers op het bankbiljet in uw portefeuille weet. U denkt alleen aan een persoon, Leo onthult niet alleen de naam, maar vertelt ook andere bijzondere details.

Boekingen ADH2

Heeft u altijd al willen weten hoe het beruchte "balletje balletje" wordt gespeeld? ADH2 vertoont met virtuoze vingervlugheid het spel met glazen! Ongelooflijke humoristische magische acts worden afgewisseld met poëtische momenten en een onverwachte muzikale traktatie. Verrassing. ADH2 geeft een opgewekt optreden die het publiek nog lang zal herinneren. ADH2 geeft amusement op topniveau, onvoorstelbare ervaringen zorgen voor enthousiasme, schaterlach en verbazing.

Stijl: table-magic, illusie, podium act en ambulant.
Kenmerk: 2 sympathieke duizendpoten
Bezetting: Leo Smetsers en Henk Arnoldus
Speelduur: max. 4 uur

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom in de stemming

ADH2 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen ADH2 bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met ADH2, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u ADH2 in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

ADH2 boeken

Wilt u ADH2 boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u ADH2 wilt inhuren.

ADH2 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!