Afrikaanse Show boeken?

afrikaanse show boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Afrikaanse Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Afrikaanse Show

Afrikaanse sferen uit de savanne brengen wij tot uiting in onze bezienswaardige Afrikaanse show, vol muziek, dans en interactie. Compleet verzorgd in Afrikaans thema en met Afrikaanse kostuums, nemen wij uw gasten mee in onze wereld.

Geniet van de Afrikaanse muziek en de danseressen. Er is extra aandacht besteed aan de performance, uitstraling en choreografie om uw gasten een perfecte avond te bezorgen. Ook geeft onze Afrikaanse show een kijkje in de geschiedenis van de traditionele Afrikaanse dans.

Boekingen Afrikaanse Show

Passie en enthousiasme straalt van onze dansers en danseressen af. Terwijl de muzikanten u meenemen naar Afrikaanse sferen en uw hart sneller gaat kloppen van de intense muziek, geven de dansers een fantastische en spetterende show weg.

De Afrikaanse show is een aanrader als openingsact of als hoofdact en kan gecombineerd worden met andere acts of shows.

Mogelijkheden met Afrikaanse Show

  • Vier artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show
  • Vijf artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show
  • Tien artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show

Afrikaanse Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Afrikaanse Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Afrikaanse Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Afrikaanse Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Afrikaanse Show boeken

Wilt u Afrikaanse Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Afrikaanse Show wilt inhuren.

Afrikaanse Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!