Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken?

capoeira braziliaanse vechtdans boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Braziliaanse Vechtdans Capoeira

Zonder winnaar of verliezer is Capoeira een vredige, maar bewonderenswaardige vecht- en battle dans. Met swingende en acrobatische bewegingen laten onze Braziliaanse dansers een samenspel zien van samensmeltende choreografie waarin ze elkaar steeds net niet raken. In het midden van het Capoeiraspel kunnen zich een aantal muzikanten bevinden, die de choreografie perfect uitvoeren.

Het is een spel, waardoor er geen winnaar of verliezer is. Toch is het een spannende dans, waarbij de dansers elkaar uitdagen tot een creatief schouwspel. Capoeira heeft een perfecte balans tussen dans, muziek en vermaak. Ideaal om uw gasten te vermaken. Zij zullen onder de indruk zijn van dit spetterende schouwspel.

Boekingen Braziliaanse Vechtdans Capoeira

Capoeira is een zwierige, spannende en uitdagende dans. De opzwepende muziek geeft een extra dimensie aan het spel. De dansers brengen u mee naar een nieuwe wereld van dans, muziek en theater.

Als openingsdans, openingsact of als hoofdact is deze Capoeira een perfecte act voor ultiem vermaak. Zeer geschikt voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen, verjaardagen, jubilea en privéfeesten.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Capoeira Braziliaanse Vechtdans bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Capoeira Braziliaanse Vechtdans, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Capoeira Braziliaanse Vechtdans in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken

Wilt u Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Capoeira Braziliaanse Vechtdans wilt inhuren.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!