Anseltaler boeken?

anseltaler boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Anseltaler boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Anseltaler

Met "de Anseltaler Party Express" stelt zich een van de gezelligste bands uit eigen land voor. Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, zich hebben verenigd is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, te meer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje Oostenrijkse muziek.

Als de Anseltaler met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan kún je gewoon niet meer op je stoel blijven zitten. Dat deze vijf muzikanten inmiddels bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Christian, Thomas Berge, die Klostertaler e.v.a. overtuigd waren van de band en zij gevraagd werden om een muzikale bijdrage te leveren bij concerten van deze bekende artiesten.

Boekingen Anseltaler

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij! Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel " gaudi " hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de "Anseltaler Party Express" aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen (én vrouw) van de Anseltaler.

Kom in de stemming

Anseltaler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Anseltaler bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Anseltaler, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Anseltaler in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Anseltaler boeken

Wilt u Anseltaler boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Anseltaler wilt inhuren.

Anseltaler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!