Auke en Ellen boeken?

auke en ellen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Auke en Ellen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Auke en Ellen

Auke zette al op zijn 7e de eerste stappen in de muziekwereld. Hij werd op een avond door dorpsgenoten uit zijn bed gehaald om in de feesttent te zingen. Na dit avontuur had hij de smaak te pakken. Hij gintg op drumles en richtte op 17-jarige leeftijd met accordeonist Ees Westerhof het duo 'Nooitgedacht' op. Het was een succesformule. In het begin reed vader Westerhof de twee jonge knapen naar optredens en er werden ook een paar singles opgenomen zoals 'Oom agent', 'Kleine Keessie' en 'Martha, mijn pyjamabroek is goed'. Na vier jaar besloot Auke te stoppen en deed een jaar lang niks in de muziek.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen Kobus Algra van de Wiko's een nieuwe drummer zocht heeft Auke die kans met beide handen aangepakt. De mannen hebben zes jaar lang met plezier samen opgetreden. Ze hadden veel optredens, Auke heeft veel van Kobus geleerd en is hem daar nog steeds dankbaar voor.

De Honeyboys en De Sellina's

Daarna ging hij verder met Siep Grotenhuis, toetsenist van het stemmingsduo 'De Honeyboys'. Onder deze naam hebben ze niet zo heel lang gespeeld want met de komst van zangeres Ellen werd de naam veranderd in 'De Sellina's'. In 1993 kwam hun eerste cd uit en er volgden er nog twee: een live-cd en het laatste album, 'Geef mij één nacht'.

Auke is een entertainer in hart en nieren, hij is voor het podium geboren en een bruiloft of partij verloopt altijd soepel omdat hij altijd overlegt met de bediening. Het presenteren van Hollandse avonden is ook wel aan hem toevertrouwd. Hij doet dat vanuit zijn hart en is dan ook geliefd bij veel collega-artiesten.

Ellen leerde 3-stemmig zingen

Vanaf haar 3e liep Ellen zingend haar moeder achterna die haar op een gegeven moment maar op een koor heeft gedaan. Alhoewel ze zich vreselijk ergerde aan de slecht gestemde piano is Ellen er 3 jaar lang met plezier naartoe gegaan en leerde daar 3-stemmig zingen, iets wat haar later goed van pas komen zou.

Ellen heeft vanaf haar 15de in verschillende bandjes gezeten, het repertoire was voornamelijk jaren '60/'70, top 40 en hardrock. Toen ze de kans kreeg om bij de Wiko's te zingen heeft ze daar toch even over na moeten denken. Na het eerste optreden wist ze dat deze muziek en de sfeer er omheen datgene was wat ze wou.

Boekingen Auke en Ellen

Na 2.5 jaar bij dit stemmingsorkest te hebben gezongen besloot ze zich aan te sluiten bij Auke en Siep, drummer/zanger en toetsenist/zanger van het stemmingsduo De Honeyboys. De naam werd veranderd in De Sellina´s en de formatie is 18 jaar lang ongewijzigd gebleven.

Ellen vind het heerlijk om haar eigen liedjes te schrijven en te componeren al wordt ze soms wel eens gek van 'inspiratie op de meest onmogelijke momenten'. Veel van wat ze hoort en ziet verwerkt ze in haar nummers die variëren van gezellige meezingers en feest-stampers tot gevoelige luisterliedjes. "Want zo is het leven immers ook…"

Kom in de stemming

Auke en Ellen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Auke en Ellen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Auke en Ellen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Auke en Ellen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Auke en Ellen boeken

Wilt u Auke en Ellen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Auke en Ellen wilt inhuren.

Auke en Ellen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!