Baggio boeken?

Baggio-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Baggio boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Baggio

Baggio tevens componist, producer, multi-instrumentalist maar bovenal een geboren entertainer. Samen met zijn familie heeft Baggio in zijn jeugd veel gereisd en dat was voor hem een geweldige manier om vele culturen te ervaren en vooral veel verschillende type mensen te ontmoeten. Zijn allereerste optreden was dan ook op een festival in Hongarije waar hij als zevenjarige jongen het nummer "Viva Las Vegas" (Elvis Presley) moeiteloos ten gehore bracht. Het werd een keerpunt in zijn leven want vanaf dat moment wist Baggio precies wat hij wilde doen in zijn leven: Entertainen!

Baggio heeft zichzelf gitaar leren spelen

Baggio heeft zichzelf gitaar leren spelen….zodra hij dat onder de knie had heeft hij daarna piano, drum, bas, en enige andere instrumenten opgepakt. Om zichzelf steeds beter te maken heeft hij wat lessen op een muziekschool gevolgd maar hij werd al snel van die school afgestuurd omdat hij een beetje eigenwijs was.

Baggio is als songwriter zeer actief en gaat altijd op zoek naar vrijwel alle muziekstijlen voor inspiratie; van rock tot pop, van ska tot reggae, van muziek uit de jaren '60 tot muziek van nu. Hij gek op The Beach Boys, AC/DC, ABBA, Bryan Adams, John Denver, Van Halen.

Boekingen Baggio

Sinds 2012 schrijft Baggio ook liedjes voor andere artiesten en componeert hij ook muziek voor radio- en tv-commercials. Nu is Baggio 18 jaar jong en wil hij maar één ding: De wereld laten genieten van zijn energie,
sound en muziek! Samen zingen en genieten van zijn unieke stijl. Baggio is klaar om we wereld te vermaken met zijn rock, pop, funk style…Baggio Rocks, met zijn jonge en energieke band en samen zijn zij altijd ready to rock,…..

Kom in de stemming

Baggio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Baggio bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Baggio, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Baggio in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Baggio boeken

Wilt u Baggio boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Baggio wilt inhuren.

Baggio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!