Isabel Provoost boeken?

isabel provoost boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Isabel Provoost boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Isabel Provoost

Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat dit meisje al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar twintigjarige leeftijd. Zo zong ze samen met Pascal Jacobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, speelde ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Praag om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. Het najaar van 2018 brengt een theatertour 'This Is Me' voor Isabel en haar band.

Niet ieder meisje van 18 is zo doelgericht bezig met wat haar gelukkig maakt, namelijk: muziek. In haar theatershow vertelt ze over de invloeden van deze uitzonderlijke reis op haarzelf, en wat dat persoonlijk met haar gedaan heeft. In 2014 en 2017 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en The Voice werd ze bij beide programma's tweede. Na het tv-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. bevrijdingsfestival, Vestrock & Klomppop.

Boekingen Isabel Provoost

2020 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar muziek, met haar eígen muziek. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal geïnspireerd door de struggles die Isabel mee heeft gemaakt ongeacht haar jonge leeftijd. Daarnaast is de Zeeuwse zangeres geselecteerd door Pop aan Zee Gold, een traject dat mogelijkheden geeft haar muzikale reis te onderzoeken en te werken aan eigen repertoire. De twee poppy songs "Home" & "Without You" met invloeden van Sigrid & Jorja Smith zijn te beluisteren op Spotify en worden in april 2020 aangevuld met de rest van haar debuut EP. Deze EP zal gereleased worden tijdens een showcase in Paradiso op 17 april 2020.

Kom in de stemming

Isabel Provoost boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Isabel Provoost bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Isabel Provoost, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Isabel Provoost in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Isabel Provoost boeken

Wilt u Isabel Provoost boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Isabel Provoost wilt inhuren.

Isabel Provoost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!