Ballonnenclown Babsie boeken?

ballonnenclown-babsie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ballonnenclown Babsie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ballonnenclown Babsie

Clown Babsie is de ballonnenclown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze loopt tussen het publiek door terwijl ze de meest prachtige balloncreaties maakt. Een olifant, een regenboogvis, een aapje op een motor, een hertje of een helikopter. Ze is erg trots dat ze veel figuurtjes kan maken, ze kan er wel 64! Ze is de slimste clown van Nederland en weet alles over dieren, ze weet zelfs dat een konijn geen knaagdier is!

Ballonnenclown met goocheltrucs


Ook wil ze wel eens een goocheltrucje “oefenen”. Dan moeten de kinderen haar waarschijnlijk wel een beetje helpen. Een jumpwedstrijd vindt Babsie ook helemaal te gek! Met haar mega-clownsschoenen kan ze dat namelijk niet zo goed. Ze heeft zelfs een ballonnentafel waar alle muziek in zit! Met clown Babsie is het altijd feest! Een interactieve ballonnenact voor kinderen van 3 tot 101 jaar.

Ballonnenclown Babsie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ballonnenclown Babsie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ballonnenclown Babsie , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ballonnenclown Babsie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ballonnenclown Babsie boeken

Wilt u Ballonnenclown Babsie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ballonnenclown Babsie wilt inhuren.

Ballonnenclown Babsie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!