Billy Maluw boeken?

Billy-Maluw-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Billy Maluw boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Billy Maluw

Billy Maluw is een singer/songwriter, pianist en componist. Hij werd op 2 mei 1984 geboren in Purmerend en woont in Amsterdam. Toen Billy 13 was begon zijn muzikale verslaving. Hij nam pianolessen op de muziekschool Waterland bij Afke Borst. Daar kwam Billy al snel in aanraking met verschillende muziekstijlen en ensembles. Na vier jaar les werd hij toegelaten tot de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam (CVA) met als studierichting klassiek piano. Op het CVA genoot Billy lessen van Marjes Benoist en Matthijs Verschoor. Na een studie klassieke muziek besloot hij zich verder te ontwikkelen in de jazz. Hij werd hiervoor toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kreeg daar les van Juraj Stanik. Billy zong al voor hij piano leerde spelen. Maar sinds zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland is zijn passie voor live performen (zingend) geboren. Door TVOH kreeg hij de gelegenheid om bij verschillende optredens zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Hier haalt Billy zijn grootste voldoening uit. ‘Zingen is voor mij de meest directe manier van communiceren met mijn publiek. Via mijn stem bereik ik mijn publiek direct, als persoon. Bij piano spelen gaat dat via mijn instrument. Zingen komt echt van binnenuit. Als ik dat kan combineren met uitvoeren van mijn eigen werk ben ik op m’n gelukkigst!’

Soul-volle singer/songwriter

Billy Maluw is een soul-volle singer/songwriter die zich momenteel volledig stort op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen songs. Voorheen begaf hij zich echter ook in vele andere muzikale omgevingen. Zo voerde hij het volledige pianoconcert van Edvard Grieg uit, schreef de muziek voor het cabaretprogramma ‘Ca Bien’ van Sabine Beens en speelde met de band Ten Sharp in Moskou. Verder begeleide Billy artiesten als Jamai Loman en schrijft/arrangeert muziek voor andere zangers, musicals en theatershows. in 2015 bundelde hij al zijn talenten in een eigen one-man show ‘CODA’ (onder regie van Paul van Ewijk) en trok hiermee volle zalen. Billy volgt nu zijn grootste ambitie en dat is uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. Hij released zijn eerste EP getiteld 'Brand New Terms' vrijdag 13 mei in de Melkweg Amsterdam. Hier staan drie songs op die ik heb geschreven en in samenwerking met Hayp-music produceerde. Het zijn soul-volle/funky nummers met een high energy vibe. In de melkweg zal hij meer van zijn eigen songs ten gehore brengen met als afsluiting de EP release.

Boekingen Billy Maluw

Billy weet als hij optreedt keer op keer zijn publiek te raken, te vermaken en los te laten gaan. Vanaf het moment dat Billy piano speelde is hij ook gaan lesgeven. ‘Er is niets mooiers dan mensen aan te steken met mijn liefde voor muziek. Ook via lesgeven.’ Billy heeft inmiddels zijn eigen muziekschool waar hij lesgeeft aan zo’n 40 studenten, zowel piano als zang. Daarnaast is hij een veelgevraagd docent aan de Frank Sanders Academie. Hij begeleidt hier onder andere lessen van top docenten als Karin Bloemen, Marjolein Touw en Jimmy Hutschinson. Voor verschillende producties van deze prestigieuze muziektheater-opleiding componeert en arrangeert hij de muziek en neemt hij de muzikale leiding voor zijn rekening.

Kom in de stemming

Billy Maluw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Billy Maluw bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Billy Maluw, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Billy Maluw in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Billy Maluw boeken

Wilt u Billy Maluw boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Billy Maluw wilt inhuren.

Billy Maluw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!