Bombenstimmung boeken?

bombenstimmung boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Bombenstimmung boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bombenstimmung

Zet vier ervaren tiroler 'rotten' uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische harmonika met interactieve live-zang scheurende gitaren en échte drums dan krijg je een formatie die een super sfeer neerzet. Of, zoals de Duitsers zeggen, Bobbenstimmung! Bombenstimmung (deels bekend als Wiesnhammer) is de nieuwe topformatie van Harmonicaspeler en toetsenist Ron Degens (o.a. Anseltaler, Coverband Courage), zanger Peter Graus (o.a. Anseltaler, Wiesnhammer), gitarist Ad van Beek (o.a. Coverband Courage) en drummer Luuk Steins (ADHD, Wiesnhammer). Vier getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of zaal hebben ze de afgelopen jaren al in verschillende formaties op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze!

Boekingen Bombenstimmung

In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium. Om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan. Interactie is het toverwoord bij deze nieuwe formatie. En logisch, van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten. Maar waar zang, harmonika en gitaarsolo's zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door 'oude bekenden?' dan ewten wij al dat ze met dit optreden 'Stimmung' brengen!

Bombenstimmung welteverstaan!

Kom in de stemming

Bombenstimmung boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bombenstimmung bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bombenstimmung, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bombenstimmung in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bombenstimmung boeken

Wilt u Bombenstimmung boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bombenstimmung wilt inhuren.

Bombenstimmung boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!