Booming Piano’s boeken?

booming pianos boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 60 minuten

icon-music

Geluid

excl. techniek /geluid en licht

Booming Pianos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Booming Piano's

Booming Piano's is al meer dan 10 jaar letterlijk 'toonaangevend' en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1250 optredens weet Booming Piano's de mensen nog steeds te verbazen. Booming Piano's onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van stage-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Piano's boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft... Neem dan snel contact met ons op!

Verschillende bezettingen:
- BOOMING PIANO'S SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
- BOOMING PIANO'S BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
- BOOMING PIANO'S XL 5 pers (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

Meest geboekt: Booming Pianos Basic

Boekingen Booming Piano's

De bezettingen zijn altijd exclusief professioneel licht en geluid, dit is er echter wel bij te boeken.
Het decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers is inclusief. Diverse optionele extra's zijn tevens mogelijk.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

Kom in de stemming

Booming Piano’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Booming Pianos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Booming Pianos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Booming Pianos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Booming Pianos boeken

Wilt u Booming Pianos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Booming Pianos wilt inhuren.

Booming Pianos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!