Bottelair Brothers boeken?

bottelair brothers boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bottelair Brothers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bottelair Brothers

Bob en Bill Bottelair weten misschien niet zo goed hoe je 'butler' spelt, maar in hun job zijn ze hopeloos veelzijdig. De Bottelair Brothers zijn twee rasartiesten die uw gasten graag in de watten leggen. Ze bieden hen op een presenteerblaadje komische versnaperingen aan, fijne hapjes met een gezonde dosis humor.

Telkens weer duiken deze twee ervaren potsenmakers op tussen de mensen met variété acts van internationaal niveau. Hoewel de lach van het publiek voor The Bottelair Brothers op de eerste plaats komt, vergeten zij toch hun taak als butlers niet. Feilloos voelen zij aan waar en wanneer zij nodig zijn om het evenement in goede banen te leiden: ze nodigen eters uit voor een buffet, zetten ene jarige in de bloemen, kondigen een special act aan et cetera.

Boekingen Bottelair Brothers

Door hun meertaligheid (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans) en jarenlange ervaring zijn ze de ideale komische noot voor een internationaal gezelschap.

the Bottelair Brothers: verrassende humor, spitsvondig en fris, gebracht met uitzonderlijk vakmanschap. De show duurt 4 uur en hierbinnen doen de Bottelair Brothers verschillende sets. Perfect voor alle bedrijfsevents, bruiloften, verjaardagen en noem het maar op!

Kom in de stemming

Bottelair Brothers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bottelair Brothers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bottelair Brothers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bottelair Brothers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bottelair Brothers boeken

Wilt u Bottelair Brothers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bottelair Brothers wilt inhuren.

Bottelair Brothers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!