Brainpower boeken?

Brainpower-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Brainpower boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brainpower

Brainpower is een baanbrekende tweetalige hiphopartiest en songwriter die in Amsterdam woont.

Hij begon op zeer jonge leeftijd te rijmen en schreef zijn eerste teksten eind jaren tachtig. Na tien jaar zijn vak als battle MC te hebben aangescherpt, won hij de veelgeprezen GPNL (Grote Prijs van Nederland).

Acht albums uitgebracht

Brainpower heeft acht albums uitgebracht (zes studioalbums, een live dubbele schijf en een drievoudige Greatest Hits Box Set) gedurende het volgende decennium en wordt beschouwd als een klasse-act in een klasse apart. Door zijn diverse muziek en creatieve toewijding is hij een begrip in de muziek in Nederland, België en Caribisch Nederland.

State Lifetime Achievement Award

Brainpower ontving de State Lifetime Achievement Award in Amsterdam, na het behalen van top # 1-hits in zowel Nederland als België, meerdere gouden en platina-records, talloze nominaties en vele belangrijke prijzen (waaronder een MTV Europe Award voor Beste Nederlandse Act). vanwege zijn voortdurende impact op de Nederlandse muziekscene - specifiek de hiphopscene. In de loop der jaren heeft hij de rekening gedeeld met Eminem, Nelly, Snoop Dogg, Black Eyed Peas, Wyclef, D12 en De La Soul.

"The New York Sessions EP"

Gedurende de volgende jaren bleef hij groeien als artiest door wereldwijd op te treden, te schrijven en op te nemen. In 2012 bracht hij "The New York Sessions EP" uit als gratis download. Op 10 december 2013 bracht hij 'The Collabs EP' uit, een project met legendarische artiesten waar Brainpower naar opgroeide met het luisteren naar en een project dat over de hele wereld goed werd ontvangen.

Boekingen Brainpower

Op 19 januari 2015 kwam zijn nieuwste studioalbum 'Determination' uit. Deze release is gekoppeld aan 11 video's, waarvan één een van de allereerste Virtual Reality Music-video's is en een tour van 75 dagen. Brainpower, beschouwd als een Hip Hop-legende in het Nederlandse muziekspel, blijft gefocust en blijft bescheiden: "Muziek en is mijn roeping. Ik ben erg dankbaar dat ik kan doen wat ik doe. Mijn doel is om te blijven groeien als persoon en als kunstenaar zodat ik mensen over de hele wereld kan inspireren. "

Kom in de stemming

Brainpower boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brainpower bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brainpower, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brainpower in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brainpower boeken

Wilt u Brainpower boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brainpower wilt inhuren.

Brainpower boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!