BB Crew boeken?

BB Crew boeken
icon-clock

Tijdsduur

6 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

BB Crew boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie BB Crew

Belgian Boys Crew, afgekort als “BB Crew”, is een professionele Jump Rope Crew opgericht in 2010 en bestaat uit de broers Willem en Wouter Tack, Jonas Vermeulen en Stijn Geiregat.

Tweemaal Europees en Wereldkampioen

Jarenlang waren deze skippers elkaars concurrenten tot 4 jaar geleden het idee kwam om hun krachten te bundelen en samen een jongensteam te vormen. Met deze nieuwe samenstelling werden ze tweemaal Europees en tweemaal Wereldkampioen. Vandaar dat het team bekend werd als de ‘Belgian Boys’. Sinds 2012 hebben ze er voor gekozen om zich 100% te richten op shows en demonstraties.

Boekingen BB Crew

In 2012 waren ze finalist in het programma Belgium’s Got Talent. Voor de komende maanden hebben ze reeds verschillende boekingen in binnen- en buitenland. It’s showtime!

Kom in de stemming

BB Crew boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen BB Crew bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met BB Crew, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u BB Crew in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

BB Crew boeken

Wilt u BB Crew boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u BB Crew wilt inhuren.

BB Crew boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!