Brigitte Nijman boeken?

brigitte nijman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Brigitte Nijman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brigitte Nijman

Brigitte Nijman studeerde af aan de "Academie voor Lichte Muziek" in Hilversum. Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de Muziektheater-productie Jeans 3,4 en 5. Bij het "Orkest van de Koninklijke Luchtmacht" was Brigitte te zien in de Bevrijdingsshow "On The Air". Sinds 1996 speelde ze onafgebroken hoofdrollen in Musicals en Muziektheater-producties. In 1996/1997 speelde ze in "Evita" (alternate Evita Peron) en als understudy Maria in de Vlaamse "The Sound of Music". In 1997/1998 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van "Grease" en daarna was ze te zien in de alom geprezen "The Dancing Queens", A Tribute to Abba, in het Amsterdamse "Werkteater" en als hoofdvoorstelling in het "Broadway Theater ShowBizCity".

In 2000 werkte Brigitte Nijman wederom als woliste met het "Orkest van de Koninklijke Luchtmacht" in de theatershow "Going Dutch" en naast Willeke Alberti in de Revue "Meer dan Brood alleen". Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte drie keer per week de rol van Grace Kelly in "Grace" de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega's in Ahoy tijdens "Musicals in Concert". In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a. Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in "Sinatra that's life!".

Heidi und die Heino's

Op televisie was zij o.a. te zien in de series "Zo ken ik iemand" en "Luifel en Luifel". Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinderseries o.a. Bella in de Teleac serie "Tweenies", Helena in Disney's "Hercules" en Tuptim in "De koning en ik". Tussen alle bedrijven door is Brigitte, samen met haar collega's Tony Neef en Rolf Koster, te zien op (bedrijfs)feesten en evenementen met het Duitse komische trio "Heidi und die Heino's" en met een ode aan het Songfestival in de formatie "Your Votes" en samen met Tony vormt zij het duo "Musicals in Motion".

In 2003 was Brigitte Nijman te zien in een toneelstuk met liedjes; "Onder Ons" gemaakt Edwin de Jong in opdracht van de "De Zonnebloem". In 2004 nam ze de rol van Lidwientje Walg over van Chantal Janzen in "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?". Van januari t/m mei 2005 was Brigitte samen met o.a. Johnny Logan en met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te zien in de theatertour "Songfestival in Concert". In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell.

Your Votes

En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling "Goud". Ze speelde o.a. de jonge Willeke. In seizoen 2007/2008 was te zien in het Musical Theaterconcert "Musical to the Max" met o.a. Tony Neef en in "A Tribute to the Bee Gees" een ode aan de popgroep "The Bee Gees".

Seizoen 2008/2009 was ze solist bij een theatertour met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Nederlandstalige liedjes programma "going Dutch". En ze speelde Lara Steen in de Musical-Thriller "No way to treat a Lady" in het M-Lab. In 2010 was ze te zien in "Een schitterende jongen" daarin speelde ze een van de hoofdrollen, een toneelstuk met liedjes, dat gespeeld werd voor het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2016/2017 heeft Brigitte de rol gespeeld van Tante Jans in de Musical Ciske de Rat.

In seizoen 2012 heeft Brigitte Nijman samen met Laura Vlasblom een eigen voorstelling gemaakt en gespeeld met de titel "Haar". Een theaterconcert met leuke en minder leuke anekdotes over het leven van de werkende vrouw, kortom met verhaaltjes uit hun eigen leven.

Inmiddels heeft Brigitte acht succesvolle singles uitgebracht. In september 2012 De Mooiste dag, eind januari 2013 Verslaafd aan jou en in oktober 2013 Altijd Laat, Nijman zing de Nijs (EP) en in 2014 Moeder ongekend. De laatste single heet Brigitte speciaal opgenomen voor de stichting Uitgerekend jij.

Boekingen Brigitte Nijman

Brigitte Nijman heeft haar solo set inmiddels compleet vernieuwd en treedt sinds een aantal jaren regelmatig solo op. Ze zingt toegankelijk, mooi en swingend Nederlandstalige repertoire met orkestband maar ze is ook te boeken met een live band. Ook presenteert ze in combinatie met haar zang op de betere evenementen en feesten.

Vanaf december 2017, zal Brigitte de rol spelen van Vicky in de Musical The Full Monty deze is te zien in de grootste theaters in Nederland. De première is op 5 februari 2018 in het DeLaMar Theater van Amsterdam.

Deze van oorsprong Rotterdamse zangeres heeft een behoorlijke staat van dienst in de muziek- en theaterwereld en trekt nu opnieuw door het land. Door haar voorliefde voor het Nederlandstalige lied, heeft ze nu een programma gemaakt met onder andere repertoire van Willeke Alberti, André Hazes en Rob de Nijs. U kunt haar boeken voor het mooiere Nederlandstalige repertoire maar ook op een feestavond gaat het dak eraf!

Kom in de stemming

Brigitte Nijman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brigitte Nijman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brigitte Nijman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brigitte Nijman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brigitte Nijman boeken

Wilt u Brigitte Nijman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brigitte Nijman wilt inhuren.

Brigitte Nijman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!