Charmes boeken?

charmes boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Charmes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Charmes

opwindende, nieuwe groovy bass house-geluid van Charmes blijft serieuze golven maken in de wereldwijde muziekindustrie en heeft zijn stempel gedrukt op de wereldwijde house-scene, met een aantal producties die in de studio worden gekookt en een tourschema dat opwarmt langs verschillende internationale hotspots.

Hij bekleedt al een cruciale plek in het Nederlandse dance circuit en maakt zich klaar om zijn wereldwijde ambities waar te maken. Met een liefde en passie voor dj'en weerklinken in zijn lessen als gecertificeerd trainer bij Pioneer DJ, betekende zijn status als Pioneer Ambassador het delen van zijn unieke vaardigheden achter de decks met nieuw, opkomend talent.

Je kunt deze veelzijdige dj/producer uit Amsterdam op elk moment achter elke draaitafel plaatsen en hij laat zien waar house muziek over gaat. Met recente releases zoals 'These Sounds' op Tiësto's label Musical Freedom en ondersteuning van artiesten als Diplo, Martin Garrix, David Guetta en Calvin Harris, evenals Paint It Black (een ongelooflijke cover, die persoonlijk werd goedgekeurd door de Rolling Stones) het beveiligen van toneelstukken van Afrojack, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en nog veel meer! De status van kunstenaars die hun steun betuigen, heeft zijn relevantie als vooruitstrevende kunstenaar bewezen. Volgens een interview in Billboard werd Charmes bestempeld als een ruimdenkende artiest die het nieuwe grote ding in housemuziek presenteerde door de legendarische Tiësto!

Boekingen Charmes

Zijn geschiedenis van andere releases omvat een reeks van enkele van 's werelds elite imprents zoals Spinnin Records, STMPD Records, Musical Freedom, Armada Music, Sony Music, Univeral en zijn eigen label In Control Recordings.

Door de jaren heen heeft hij indrukwekkende steun van collega's in de industrie en het woord van zijn uitvoeringen heeft zich verspreid naar een scala aan bekende locaties en festivals. Met een arsenaal aan tourdata, waaronder bezoeken aan Hï (Ibiza), Ushuaïa (Ibiza), Tomorrowland (België), HolyShip (VS), Temple (San Francisco), Mysteryland (Holland), Dansvallei (Nederland) en een speciale back 2 back set met de legende, Tiësto, zelf op het LIV in Miami, zijn indrukwekkende tour pedigree bleef door de jaren heen nieuwe hoogten bereiken en hij kreeg zelfs een persoonlijke uitnodiging van Martin Garrix voor de opening van het seizoen inUshuaïa op Ibiza.

De verzamelde kennis en vaardigheden die hij heeft en zijn leven en ademhaling voor housemuziek, hebben dit nieuwe groovy house geluid gevormd, dat de komende jaren de wereldwijde dansvloeren zal aanvallen.

Charmes in control!

Kom in de stemming

Charmes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Charmes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Charmes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Charmes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Charmes boeken

Wilt u Charmes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Charmes wilt inhuren.

Charmes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!