Vato Gonzalez boeken?

Vato-Gonzalez-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Vato Gonzalez boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Vato Gonzalez

Vato Gonzalez brak in 2011 door met "Badman Riddim" in de top 10 van de UK Main Chart en heeft sindsdien een reeks radio- en clubhits die wereldwijd miljoenen streams hebben opgeleverd. Zijn unieke house sound met elementen uit deep-, future-, fidget-, UK- en bass house. Balancerend op de dunne lijn tussen underground en main stage, werd hij ondersteund door toonaangevende DJMAG top 100 artiesten en underground artiesten. Vato wordt geprezen door de grondlegger Chip E van de housemuziek voor zijn groove. Op BBC Radio1 werd hij geprezen door MistaJam voor zijn unieke geluid en door de legendarische DJ Pete Tong voor zijn perspectief.

Kenmerkende "riddims"

Zijn kenmerkende "riddims" kregen brede radio support op BBCR1, Kiss FM, 1Xtra, Rinse FM en hebben het afgelopen decennium geleid tot meer dan 2.000 optredens wereldwijd, variërend van verschillende edities van Tomorrowland tot tournees door Europa, de VS en Azië. Een ongeëvenaarde energieke podiumprestatie gecombineerd met een zeer technische en aanpasbare mixstijl maakte hem een welkome gast.

Dirty House Label

In 2007 lanceerde het "Dirty House" als een serie mixtapes met meer dan 15 miljoen streams. Al snel breidde hij het merk uit met een maandelijkse podcast die momenteel wordt gedraaid op verschillende radiostations, een gerespecteerd platenlabel onder collega-artiesten en een reeks uitverkochte clubavonden en festival in heel Europa.

Boekingen Vato Gonzalez

Vato is een uniek en uitgesproken persoon in een wereld vol artiesten. Hij is erg gepassioneerd door muziek. Zijn energieke persoonlijkheid en openhartige karakter op en naast het podium, bezorgden hem een sterke aanhang die overal zal opduiken.

Kom in de stemming

Vato Gonzalez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Vato Gonzalez bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Vato Gonzalez, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Vato Gonzalez in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Vato Gonzalez boeken

Wilt u Vato Gonzalez boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Vato Gonzalez wilt inhuren.

Vato Gonzalez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!