Tony Junior boeken?

Tony-Junior-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tony Junior boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tony Junior

Tony Junior is vandaag een van de meest herkenbare artiesten in Dance Music. Zijn rock-'n-roll-optreden, zijn geweldige live-optredens en uitstekende sets laten elk publiek rocken.

Ritme door Tony's aderen

Zijn hele leven loopt het ritme door Tony's aderen. Op zijn twaalfde verliet hij de school om professioneel drummer te worden, muzieklessen te geven en met bands op te treden. Dansmuziek kwam al snel bij hem. Hij begon met produceren en DJ-en en een paar jaar geleden brak Tony op grote schaal door met een reeks enorme samenwerkingen met onder andere Tiesto, Nervo, Kura, DVBBS en Steve Aoki. Sindsdien blijft Tony non-stop uitbrengen op enkele van 's werelds meest gerespecteerde platenlabels, zoals Spinnin, Dim Mak, Musical Freedom, Maxximize en Smash The House.

90.000 abonnees

Tony is sterk aanwezig op sociale media. Zijn YouTube-kanaal, waar iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen van zijn gekke leven, heeft al meer dan 90.000 abonnees en zijn Instagram-berichten ontvangen tienduizenden likes en views.

Mainstream media-ster

In zijn thuisland Nederland is Tony ook een grote mainstream media-ster. Dit begon rond 2015, toen Tony de ster was van een real-life soap waarin de gekke avonturen van Tony en zijn vader een prominente rol speelden. Een vaste gast op vele tv- en radioshows, in 2018 schokte hij het publiek met zijn verschijning in de populaire tv-show "Expeditie Robinson", beter bekend in de rest van de wereld als "Survivor".

Boekingen Tony Junior

Tony toert wereldwijd en het hele jaar door. Zijn schema voor 2019 brengt hem van Azië naar Europa en daarbuiten en heeft shows bevestigd op Tomorrowland, Ultra, Mysteryland, Marenostrum XPerience, It’s The Ship, ISY Festival China, Dance Valley en nog veel meer geweldige festivals en clubs. Tony's studio draait overuren, dus wat muziekuitgaven betreft, wordt 2020 ook een heel vol jaar!

Kom in de stemming

Tony Junior boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tony Junior bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tony Junior, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tony Junior in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tony Junior boeken

Wilt u Tony Junior boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tony Junior wilt inhuren.

Tony Junior boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!