Claudia Ansel boeken?

claudia ansel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Claudia Ansel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Claudia Ansel

Claudia Ansel is een in Zuid-Limburg woonachtige Schlagerzangeres die haar hart verpand heeft aan de Duitse Schlager muziek.

Bij een van haar optredens ontmoette ze per toeval de bekende Duitse Componist André Wolff die haar uitnodigde om een opname te maken in zijn studio in Duitsland. Wat daarna gebeurde had ze nooit durven dromen!

De door André speciaal voor haar geschreven titels "Wenn du bei mir bist" en "So wie Du" vielein in de smaak bij Schlager beminnend Duitsland!

Boekingen Claudia Ansel

Er volgden radio en tv-voorstellingen en de optredens stegen sterk in frequentie. Op dit moment heeft ze het geluk om naast Nederland en België exclusief in Duitsland te mogen werken voor Agentur Ahrens in Köln waar alle bekende Kölsche artiesten vertegenwoordigd zijn. Inmiddels heeft ze van haar hobby haar beroep mogen maken en ze dankt alle Schlagerfans die dit mogelijk hebben gemaakt.

Kom in de stemming

Claudia Ansel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Claudia Ansel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Claudia Ansel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Claudia Ansel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Claudia Ansel boeken

Wilt u Claudia Ansel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Claudia Ansel wilt inhuren.

Claudia Ansel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!