Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken?

clown jopie en tante angelique kindershow boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow

Clown Jopie wil feesten en beesten. Gelukkig probeert Tante Angelique de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren. Ohohoh als dat allemaal maar goed gaat!

In een flitsende, vrolijke show veroveren Clown Jopie en Tante Angelique razendsnel alle kinderharten. De komische scenes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits. Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pretbad, waardoor men hét lachdag-gevoel beleeft.

Boekingen Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow

De kinderen genieten met volle teugen van de doldwaze situaties. Boek deze populaire kindershow voor jouw evenement. Clown Jopie en Tante Angelique zijn gegarandeerd een succes op ieder kinderevenement. Actief op social media met veel vaste kijkers en abonnees op hun YouTube kanaal.

Informeer snel naar de mogelijkheden met betrekking tot boekingen voor een optreden van dit populaire kinderduo.

Kom in de stemming

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken

Wilt u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow wilt inhuren.

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!