De Vogelvrijen boeken?

de vogelvrijen boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Vogelvrijen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Vogelvrijen

stoere cowboys op leeftijd, "de jonge hond" Jack Russel, (rijzende ster aan het firmament) en Van Bill, (de John Wayne van de Hollandse spruitjes film), een goeierd en een lelijkerd (is alles wel wat het lijkt?), brengen je slapstick-achtig straattheater, zonder gesproken tekst, een hele stomme film.

Hoewel gehecht aan hun tradities, moeten ook zij zich aanpassen aan de moderne tijd. Dit alleen al leidt tot hilarische beelden. Een combinatie tussen stomme film en scenes uit de grote western films als "Once upon a time in the West" en "The Good, the Bad and the Ugly". Een filmisch epos, zonder duidelijk verhaal of boodschap. Of wellicht één boodschap: "Lach, of ik schiet!"

Boekingen De Vogelvrijen

Jijzelf bent aanwezig op de filmset van hun nieuwste film! Natuurlijk is er tussen de scenes door tijd voor een meet en greet met deze acteurs, of een leuk fotomomentje met de kinderen en deze echte stoere cowboys.

Kom in de stemming

De Vogelvrijen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Vogelvrijen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Vogelvrijen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Vogelvrijen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Vogelvrijen boeken

Wilt u De Vogelvrijen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Vogelvrijen wilt inhuren.

De Vogelvrijen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!