Corné Klijn & Martin Boer boeken?

Corne-Klijn-en-Martin-Boer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Corné Klijn en Martin Boer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Corné Klijn en Martin Boer

4 uur lang de beste Dance Classics ‘In the Mix’ op uw feest ? Dat kan …. samen met Corné Klijn (NPO Radio 2) en Martin Boer (Producer 2 Brothers on the 4th Floor)Corné Klijn is elke zaterdagavond op NPO Radio 2 te horen met zijn programma “The Soul Night” tussen 18.00 en 21.00 uur.

Boekingen Corné Klijn en Martin Boer

Martin Boer scoorde zijn eerste hit al op 17 jarige leeftijd als DJ: De Fun Fun Mega Hit Mix (Nr. 5 in de Top 40) waarna hij in de Jaren 90 grote bekendheid genereerde als producer van “2 Brothers On The 4th Floor” Daarnaast is Martin op 3 FM: Mixer van vele Dance Classics Party Mixes en 90’s / 00’s Request mixes voor de show van Corné Klijn. De heren zijn als duo te boeken met de Dance Classics ‘In The Mixx’

Corné Klijn & Martin Boer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Corné Klijn en Martin Boer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Corné Klijn en Martin Boer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Corné Klijn en Martin Boer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Corné Klijn en Martin Boer boeken

Wilt u Corné Klijn en Martin Boer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Corné Klijn en Martin Boer wilt inhuren.

Corné Klijn en Martin Boer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!