Corria Houthuizen boeken?

corria houthuizen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Corria Houthuizen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Corria Houthuizen

Corria Houthuizen begon haar loopbaan als communicatie en PR specialist in de cosmeticabranche. Tijdens werkzaamheden in Frankrijk ontmoette ze een "neus", een man met het unieke talent om parfums te creëren. Hij heeft haar voor het eerst kennis laten maken met wijn en wijnproeven om een geurenkader op te bouwen, zeg maar je neus te trainen. Na een tijdje in Zuid-Frankrijk zo ongeveer elke aanwezige wijnproducent te hebben bezocht, was ze verkocht: wijn moest en zou haar vak worden! En na eerste een paar jaar voor wijnproducenten en importeurs gewerkt te hebben, startte deze vinoloog in 1999 haar eigen bedrijf.

Boekingen Corria Houthuizen

Corria is eigenaar en directeur van de Wine & Food Communication Group, waarin verschillende gespecialiseerde activiteiten en diensten op het gebied van wijn- en food zijn ondergebracht. Samen met haar man heeft ze een wijnspeciaalzaak en wijnbar en bovendien studeert ze momenteel voor de hoogste wijngraad: Magister Vini. Er zijn tot op heden maar vijf mensen die deze titel dragen.

Voor 24Kitchen zal ze haar expertise inzetten om als 'liquid chef' de Nederlandse consument op laagdrempelige wijze bekend te maken met wijn en andere drankjes. "Ik kan er enorm van genieten als ik mensen kan enthousiasmeren voor wijn, het toegankelijk en begrijpelijk voor ze maken. Maar ook koffie, thee, bier en sappen kennen interessante verhalen en smaken. Eten en koken zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met iets lekkers te drinken. En daar is zoveel over te vertellen en ontdekken dat ik me bij 24Kitchen als een vis in het water voel."

Corria Houthuizen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Corria Houthuizen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Corria Houthuizen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Corria Houthuizen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Corria Houthuizen boeken

Wilt u Corria Houthuizen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Corria Houthuizen wilt inhuren.

Corria Houthuizen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!