Crude Intentions boeken?

Crude-Intentions-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Crude Intentions boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Crude Intentions

Joost Jeucken, alias Crude Intentions, kocht zijn eerste cd's in 2007. Door de sound van dansmuziek begon hij de dansindustrie steeds meer te ontdekken. Uiteindelijk besloot hij zelf een synthesizer aan te schaffen en begon hij zijn eigen beats te maken. Hij groeide in korte tijd en vermengde geluiden uit allerlei verschillende dansgenres met elkaar.

Spervuur van freestyle-hits

Crude Intentions debuteerde op Foolish in 2015 met "Powah!" en "Voices". De Freestyle-scene werd meteen verliefd en droeg zijn naam door hun luidsprekers, met steun van ondermeer Ruthless, DJ The Prophet, The Viper en Panic. Wat volgde was een spervuur van freestyle-hits, met meer dan 10 nummers in zijn eerste jaar. "Pray To God" met Zany, "Voices Part II", "Let's Let's Ready" en zijn remix van LNY TNZ's "Burn It Down" zijn slechts een voorproefje van zijn toch al buitengewone discografie. Het maakt niet uit of het tekky of hardstyle-achtig klinkt; Het doel van Joost is om zijn beats altijd vers te serveren.

Boekingen Crude Intentions

Freestyle-fans zullen Crude Intentions op het podium zien staan bij veel aankomende Freestyle-evenementen, van Supersized Kingsday tot Free Festival en daarna. Verwacht de dikste beats in een funky flow en zie hoe dit frisse gezicht naar de top zweeft!

Kom in de stemming

Crude Intentions boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Crude Intentions bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Crude Intentions, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Crude Intentions in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Crude Intentions boeken

Wilt u Crude Intentions boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Crude Intentions wilt inhuren.

Crude Intentions boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!