Panic boeken?

Panic-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Panic boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Panic

DJ Panic, geboren als Dennis Copier in 1975, was amper 16 toen hij voor het eerst op een dansfeest optrad; in 1992 werd hij gevraagd om te spelen in Pompeï, een kleine jeugdclub met een capaciteit van slechts 250 mensen in het zuiden van Rotterdam. Ze draaide al Early-hardcore, maar vooral erg ontoegankelijke platen. Ik heb dat heel snel veranderd door bekende en toegankelijkere nummers te draaien. Het werkte, want het aantal bezoekers steeg binnen een maand van 4 naar 200! ”. Het jaar daarop begon Dennis bij Mid-Town Records te werken als verkoper in een van de winkels; een perfecte plek om alle nieuwe records bij te houden en de grote spelers in de scene te ontmoeten.

Forze DJ Team

Even later werd het Forze DJ Team opgericht, bestaande uit DJ Paul Elstak, DJ Lars en DJ Panic. Deel uitmaken van het Forze DJ-team leidde in januari 1994 tot een optreden in Terrordome voor DJ Panic, die op dat moment slechts 18 jaar oud was. “Terrordome was het eerste grote evenement waar ik op speelde. Ik was zo nerveus voor mijn set om voor 6000 ravers te spelen. Stel je voor dat je voor het eerst achter de draaitafels in een monsterlijke hal staat… de kick die het me gaf was ongelooflijk ”. De jaren daarna toerde hij samen met Paul Elstak en Lars door heel Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Boekingen Panic

Dennis bracht veel tijd door in de studio met Neophyte, Evil Activities en Paul Elstak, wat resulteerde in meer hits als "Be Quiet", "Bigger than ever", "Up Yours", "Hate!" En "Never fall in sleep". Met zijn producties en remixen voor verschillende labels is Dennis ook verantwoordelijk voor het compileren en mixen van spraakmakende compilaties zoals A Nightmare in Rotterdam, Hardcore to the Bone, Decibel Outdoor en zijn albums: "Start the Panic," 15 years of Panic ", "20 Years of Panic"! In samenwerking met Jeroen “Neophyte” Streunding, beheerde hij ook gerespecteerde platenlabels zoals Rotterdam Records, Neophyte Records, Forze Records, Terror Traxx, Seismic Records, Foolish. Hij treedt op in landen als Zwitserland, Duitsland, Spanje, België, Italië, Australië en de VS. Optredend op evenementen als Tomorrowland, Decibel Outdoor Festival, Defqon 1, Pussy Lounge, Intents Festival, A Nightmare in Rotterdam, Mystery Land, Global Hardcore Nation, Megarave, Masters of Hardcore, Project Hardcore en nog veel meer,er is gewoon geen een festival waar deze sympathieke DJ niet bekend mee is! Ofwel is het een Freestyle, Hardcore of Early Rave set.

Kom in de stemming

Panic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Panic bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Panic, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Panic in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Panic boeken

Wilt u Panic boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Panic wilt inhuren.

Panic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!