Culture Beat boeken?

culture beat boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Culture Beat boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Culture Beat

Het verhaal van Culture Beat is nauw verbonden met de geschiedenis van de Duitse dancescene. Al meer dan 20 jaar krijgt Culture Beat wereldwijde erkenning en vele miljoenen verkochte platen en downloads zijn het solide bewijs.

Hun geweldige single "Mr. Vain" was een wereldwijde hit in 1993 - scoorde op nummer 1 in maar liefst 13 landen (waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) en werd een clubklassieker. Even succesvol was het album "Serenity", met de extra singles "Got To Get It" en "Anything". Een album dat door veel experts wordt gezien als een mijlpaal in de dancegeschiedenis.

Boekingen Culture Beat

Culture Beat werd in 1989 opgericht door wijlen Torsten Fenslau, een DJ in de legendarische Dorian Gray Club in Frankfurt. Na zijn tragische dood bij een auto-ongeluk eind 1993 nam zijn jongere broer Frank Culture Beat over. Hij produceerde daarna de albums "Inside Out" met de hit singles "Inside Out" en "Crying in the Rain" en "Metamorphosis" met hits zoals "Rendez-Vous" en "Pay No Mind".

Verschillende bezettingen

Als producer gedreven dance project, had Culture Beat verschillende artiesten. Culture Beat begon met de Duitse cabaretier Jo van Nelsen die werd opgevolgd door de Amerikaanse rapper Jay Supreme en de Duitse zangeres Lana E. In 1993 vertrok Lana en werd vervangen door de Britse zangeres Tania Evans. Tania bleef tot 1997 en werd opgevolgd door de Amerikaanse Kim Sanders. In 1998 vertrok Jay en sindsdien wordt Culture Beat vertegenwoordigd door slechts één zanger. Sinds 1999 is de Britse zanger Jackie Sangster de frontman van Culture Beat. Op shows wordt ze ondersteund door de Griekse MC 4T.

Culture Beat is vandaag de dag nog steeds actief. Zo brachten ze in 2008 nog de single ‘Your Love’ uit

Kom in de stemming

Culture Beat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Culture Beat bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Culture Beat, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Culture Beat in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Culture Beat boeken

Wilt u Culture Beat boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Culture Beat wilt inhuren.

Culture Beat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!