Dani van Velthoven boeken?

Dani-van-Velthoven-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dani van Velthoven boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dani van Velthoven

Dani van Velthoven is de winnaar van The Voice of Holland 2021. Tijdens zijn auditie maakte hij al een verpletterende indruk met het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen,dat hij zowel in het Engels als in het Arabisch zong. Samen met Nienke Fitters, Jasper Wever en Sem Rozendaal, stond Dani in de finale van TVOH 2021.

Dani van Velthoven laat zich niet in een hokje zetten. De veelzijdige zanger maakte al direct indruk door zijn unieke stemgeluid en talenknobbel.
Dani is vele talen de baas, zo zingt hij buiten Nederlands en Frans ook Arabisch. Iets wat, maar weinig artiesten in Nederland heb na doen.

Veelzijdige artiest met meerdere talenten

Dani van Velthoven beheerst ook goed dansen. Hij volgende de opleiding hiervoor op het bekende Lucia Marthas Institute For Performing Arts.
Na zijn opleiding trad hij op tijdens dinnershows van een 5 sterren hotel.

Tijdens TVOH kon Dani kiezen meerdere coaches, maar koos uiteindelijk voor Anouk. En dat niet geheel zonder succes want na een spannende battle met Hanin ging Dani door naar The Knock-outs.
Samen met Sem Rozendaal, Nienke Fitters en Jasper Wever stond Dani van Velthoven in de spannende finale van The Voice of Holland 2021.

Kom in de stemming

Dani van Velthoven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dani van Velthoven bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dani van Velthoven, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dani van Velthoven in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dani van Velthoven boeken

Wilt u Dani van Velthoven boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dani van Velthoven wilt inhuren.

Dani van Velthoven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!