Sem Rozendaal

Sem-Rozendaal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

excl. techniek/geluid

Sem Rozendaal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sem Rozendaal

Gewapend met een grote bos haar en opvallende kledingstijl blijft Sem Rozendaal niet onopgemerkt bij de coaches van The Voice of Holland. Tijdens The Voice Of Holland 2021 is Sem één van de finalisten, samen met de winnaar Dani van Velthoven, Nienke Fitters en Jasper Wever.

Blues, country of toch Rock `n Roll?

Sem is op vele gebieden nog zoekende naar wat hij precies wil. Zowel op muzikaal gebied als zijn vervolgstudie is hij er nog niet uit. Zo houdt hij qua muziek van blues en country, maar loopt ook niet weg voor een stevig blokje rock & roll. Met deze favorieten stijlen was het ook geen verrassing dan Sem Rozendaal koos voor Waylon als coach. Dat dit een goede keuze bleek wel uit het feit dan hij het tot de finales schopte.

Boekingen Sem Rozendaal

Ook andere kandidaten uit The Voice Of Holland zijn via Twilight Entertainment te boeken voor optredens.

Kom in de stemming

Sem Rozendaal

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sem Rozendaal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sem Rozendaal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sem Rozendaal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sem Rozendaal boeken

Wilt u Sem Rozendaal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sem Rozendaal wilt inhuren.

Sem Rozendaal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!