Daniel van der Zee boeken?

daniel van der zee boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Daniel van der Zee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Daniel van der Zee

Het leven van Daniel van der Zee wordt gedomineerd door muziek. Niet alleen speelt hij in de band 'de Softies' en het muzikantengezelschap 'Freecoolinsky'. Op het Echnaton probeert hij als muziekleraar de leerlingen enthousiast te maken voor muziek.

"Twee leerlingen hadden Daniel opgegeven voor The Voice of Holland. Dat was ik al vergeten tot ik mijn brievenbus na een langere tijd weer eens leegde. Bleek er een brief in te zitten dat ik een dag later auditie kon komen doen. Flinke stress dus".

Daniel van der Zee is na Charly Luske de tweede Almeerder die de auditieronde overleefde. "Het is een wedstrijd en nu ik meedeed wilde ik zover mogelijk komen. De laatste acht moest ik halen, maar ik zei toen dolgraag op de 'Ben Saunders-toer' te willen gaan.

Boekingen Daniel van der Zee

Daniel is eindelijk geland. Na een lange zweeftocht tussen bands heeft hij eindelijk kleur kunnen bekennen en is hij voor zichzelf begonnen.

Met zijn eerste project “Van het donker naar het licht” heeft hij voor elke 7 jaar van zijn leven een lied geschreven. Met zijn Nederlandstalige songs neemt hij je mee op reis en raakt hij je diep.

Samen met zijn loopstation bootst hij een band na met percussie, achtergrondzang en meerdere gitaarpartijen. Daniel creëert een intieme sfeer en speelt het liefst licht versterkt bij jou in de huiskamer of in kleine cafeetjes.

Kom in de stemming

Daniel van der Zee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Daniel van der Zee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Daniel van der Zee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Daniel van der Zee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Daniel van der Zee boeken

Wilt u Daniel van der Zee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Daniel van der Zee wilt inhuren.

Daniel van der Zee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!