Laurrhie Brouns boeken?

laurrhie brouns boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Laurrhie Brouns boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Laurrhie Brouns

Zelfs als klein meisje was het voor de mensen om haar heen duidelijk dat Laurrhie Brouns een zeer begaafde ziel was. Eentje met een enorme liefde en talent, niet alleen voor muziek, maar ook voor acteren en dansen.

Door de jaren heen is Laurrhie erin geslaagd een behoorlijk indrukwekkend cv op te bouwen. Om te beginnen studeerde Laurrhie af aan het conservatorium van Amsterdam, trad driemaal op in het enorme Arena-stadion in Amsterdam voor een publiek van 50.000 mensen, stond ze op het podium met grote internationale artiesten als Emeli Sandé en met de legendarische band van Bob Marley, the Wailers.

Tijdens haar muzikale reis heeft Leurrhie talloze menigten versteld doen staan en op talloze locaties opgetreden zoals Uitmarkt, Paradiso, Melkweg, North Sea Jazzclub, Dauphine, Simplon, P60, P3, W2, Bibelot, Bolwerk, Paard, Waerdse Tempel, Sugarfactory, Bitterzoek, Amsterdam Roots Festival en nog veel meer plaatsen. En daar eindigde het niet alleen toen Laurrhie's talent de grenzen van haar vaderland overschreed en over de oceaan weer opgemerkt.

Het Londense Herts Pride Festival

Laurrhie was niet alleen een van de artiesten die op het Londense Herts Pride Festival op hetzelfde (hoofd)podium optraden als artiesten als Angie Brown (Bizarre Inc., Chaka Khan, Grace Jones, The Rolling Stones, Fatboy Slim), maar 1 van de grootste levenstijl & muziektijdschriften in het VK, RWDMag, prees de stem van Laurrhie. Nominee Liquid Entertainment Online, UK Blog Awards 2017, noemde Laurrhie "Verge Of Stardom Artist" en in de VS wordt ze al "een sensatie" genoemd.

In het voorjaar van 2012 besloot Laurrhie auditie te doen voor The Voice Of Holland en werd een sensatie. Ze werd ene favoriet van de kijkers en kreeg de bijnaam "The discovery" & "The one to watch". Laurrhie heeft het gehaald tot aan de 3e liveshow, maar heeft de show helaas vlak voor de kwartfinales verlaten.

Boekingen Laurrhie Brouns

Laurrhie is verschenen en heeft opgetreden op tal van radioshows (538, Qmusic, 3FM, Radio 6, FunX en nog veel meer). En televisieshows (The Voice Of Holland - RTL4, Nick Battle - Nickelodeon, Killer Karaoke - RTL5, Uitmarkt Live! - NPO, So You Think You Can Sing - SBS6).

Debuut EP; "Ascension: Golden Seeds Of Light"

November 2016 markeerde de release van Laurrhie's debuut-EP; Ascension: Golden Seeds of Light (geproduceerd door executive, mede geproduceerd en geschreven door Laurrhie). Het werd positief ontvangen in onder meer de VS en het VK.

Kom in de stemming

Laurrhie Brouns boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Laurrhie Brouns bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Laurrhie Brouns, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Laurrhie Brouns in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Laurrhie Brouns boeken

Wilt u Laurrhie Brouns boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Laurrhie Brouns wilt inhuren.

Laurrhie Brouns boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!