Dannic boeken?

Dannic boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dannic boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dannic

Dannic "slash" DJ, producer en mash-up maestro uit Breda in Nederland - de geboorteplaats van Tiësto, Funkerman & Hardwell (misschien iets in het water?). Deze getalenteerde kerel won fans vroeg in zijn carrière dankzij een reeks geweldige mash-ups. Bootlegs zoals Axwell vs. Julie McKnight - How Soon is Glory, Tim Mason & Laidback Luke vs. Adele - The Moment Is Rolling In God's Air (Funkadelic Bootleg), Feel So Close 2 Unite Us (Dannic Bootleg) en My Feelings For Hells Bells (Dannic MashUp). Deze tracks blijven een belangrijk onderdeel in de sets van Tiësto, Avicii, Hardwell, Nicky Romero en Bingo Players om er maar een paar te noemen.

Dancetour DJ-wedstrijd

Daan Romers (in het echt) won de Dancetour DJ-wedstrijd in 2009 en speelde voor een publiek van 10.000 mensen. Het jaar daarop won zijn remix van Funkerman's Automatic de Funkerman-remixwedstrijd en werd hij toegevoegd aan Hardwell's nieuwe label Revealed Recordings. De kenners wisten al dat hij iemand was om naar te kijken, maar voor een breder publiek was Dannic gearriveerd.

Solo-track op Revealed Recordings

Dannic's eerste solo-track op Revealed Recordings heette "Doster", sterk ondersteund door Nicky Romero, Hardwell en Nari & Milani. Meer recentelijk selecteerde het Dutch Riverdance Festival zijn track WOP als het officiële Anthem van het festival - een enorme eer. Dit werd gevolgd door een andere onderscheiding toen Pipeline, sterk gesteund door Tiësto, de leidende track werd op Cr2's Ibiza-compilatie uit 2012. Dit nummer ging naar nummer 18 in de Beatport progressive house chart.

Remixen voor schillende artiesten

Dannic bracht vervolgens meerdere platen uit met Cr2 en Black Hole Recordings voordat hij de aandacht trok van de grote labels. Grote remixen zijn in de maak voor Atlantic Records, Ultra, Armada Music, Ministry of Sound en One Love for grote namen van onder meer R3hab, Nicky Romero, Chuckie, Example, Arty, Nadia Ali, Helena, Sean Paul. Zijn remix voor Helena is zojuist nummer 1 geworden in de Australian Dance Chart.

Collab met Hardwell

Begin 2012 werkte Dannic samen met Hardwell aan een nummer genaamd Kontiki (Revealed Recordings). Dat nummer bestormde de Beatport Top 10 en ging serieus viraal, met meer dan een miljoen views. Het paar werkt al aan een vervolg, dus houd deze ruimte in de gaten!

Boekingen Dannic

Van mash-ups tot spraakmakende samenwerkingen tot rondleidingen en residenties in enkele van 's werelds populairste locaties, er is genoeg gaande in het universum van Dannic. Maar wat hij ook zijn volgende hand geeft, je kunt er zeker van zijn dat hij zijn kenmerkende technische uitmuntendheid en neiging tot aanstekelijkheid naar de tafel zal brengen.

Kom in de stemming

Dannic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dannic bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dannic, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dannic in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dannic boeken

Wilt u Dannic boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dannic wilt inhuren.

Dannic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!