Funkerman boeken?

Funkerman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Funkerman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Funkerman

Met zijn 30 jaar als DJ, producer en platenbaas weigert Funkerman (Ardie van Beek, 1975) zich tot de ‘oude garde’ te rekenen. Toch zijn de wapenfeiten niet uit te vlakken: meerdere hitlijst noteringen, bovenaan de clubcharts met singles als ‘Rule the Night’ en ‘The One’, uitverkochte venues in binnen- en buitenland, de voltreffer ‘Speed Up’ op zijn eigen label Flamingo Recordings (opgericht in 2004) en de succesvolle samenwerkingen die hieruit voortvloeiden. Al jaren trekt Funkerman onverstoord de wereld over.

Tijdloze house grooves

Nu is daar de opvallende single ‘One Nature’. Een samenwerking met Zuid-Afrikaanse artiest Yoav. “Ik werk al 10 jaar samen met Yoav, maar we hebben elkaar nog nooit in levende lijve ontmoet. We kunnen uren online samen sparren en muziek maken, echt prachtig hoe een klik tussen twee zielen ook digitaal tot een hoger niveau kan komen.” Funkerman geniet het respect van de housescene door zijn tijdloze house grooves. Een belangrijk element dat in ‘One Nature’ duidelijk tot uiting komt. In deze track komen plezier en diepgang samen. De onderkant, de grooves, en de bovenkant, de melodieën. “Dit is een echte Funkerman-track, alles zit erin.”

Roots in de hiphop

Ondanks dat house de levensader in de loopbaan van Funkerman is, liggen zijn roots in de hiphop. Hiphop welke werd uitgebracht eind jaren tachtig, begin jaren negentig brachten de muzikaliteit in hem naar boven. De hiphop zorgde ook voor zijn eerste stap naar de draaitafel, maar het was house dat Funkerman volledig tot zichzelf bracht. Zoals andere grootheden uit Breda was club Spock de bakermat van de triomfen die zouden volgen.

Eigen kijk op de snelle wereld

De magie van het draaien, de onvoorspelbaarheid van een gig of het moment dat een track in de studio precies in elkaar valt, dát voert voor Funkerman de boventoon. “Niet de hitjes.” Noem hem tegendraads. Of eigenzinnig. Maar Funkerman heeft zijn eigen kijk op de snelle wereld waarin hij beweegt. Essentieel voor zijn bestaan als creatieveling: “Ik draai al een tijd mee, maar de échte kunst bestaat uit het mee blijven draaien.” En daar is een authentieke standvastigheid voor nodig. Weten wat je kan en dat blijven ontdekken.

Voelsprieten

Dat ontdekken is een van die zaken die het DJ zijn zo speciaal maken voor hem. Geen optreden is hetzelfde. Geen enkel publiek is hetzelfde. En daar draait het om. Die ongrijpbare connectie met zijn bezoekers, hij heeft er voelsprieten voor. Zo pikt hij feilloos op wat een zaal nodig heeft; wat een menigte naar een hoger level kan tillen. Het gevoel staat centraal in het verhaal van Funkerman. Het gevoel van hem en van zijn publiek. Hij weet dat meevaren op de laatste trends en hits een makkelijk recept is voor een geslaagd optreden, maar eist meer van zichzelf. “Ik ben nu op een leeftijd waarop ik enkel doe waar ik zelf in geloof en waar ik mij mee kan identificeren. En dat is zelden de keuze voor een makkelijk recept. Het in vervoering brengen van zijn publiek, zorgvuldig opgebouwd, gevoelsmatige keuzes… wanneer dat werkt, voelt het als winnen. Daar kan geen hitlijst notering tegenop.”

Boekingen Funkerman

Zo staat Funkerman erin. DJ zijn is meedoen aan een wedstrijd. De spelregels zijn bepaald en die moet je respecteren, maar die bewegingsruimte tussen de regels claimt hij met veel genoegen. Wars van de gebaande wegen, maar alles met passie. Daar valt of staat zijn bestaan mee. Zonder het brandende vuurtje valt alles weg. Muzikale keuzes maakt hij op basis van intuïtie en wat zijn hart hem ingeeft. “Plezier maken, mooie dingen laten horen en anderen een goed gevoel geven. Dat zijn de drijfveren. De rest is bijzaak.”

Kom in de stemming

Funkerman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Funkerman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Funkerman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Funkerman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Funkerman boeken

Wilt u Funkerman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Funkerman wilt inhuren.

Funkerman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!