Dyro boeken?

Dyro-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dyro boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dyro

Maak kennis met Dyro. Energieke young-gun, remix maestro, house music goochelaar. Voor de kenners is hij een van de toekomstige megasterren van Nederland, de kroonprins van de wereldwijde elektronische muziekscene.

Opgepikt door Hardwell

Als een fijn afgestelde Ferrari is de carrière van Dyro met snelheid gestart. In 2011, net 19 jaar oud, ontdekte hij dat hij zowel de tijd als de focus had om de sprong van muziekfan naar muziekmaker te maken. Hij was een echte perfectionist en besteedde maanden aan het aanscherpen van zijn vaardigheden voordat hij eindelijk het vertrouwen kreeg om zijn werk online te zetten. Het duurde niet lang of zijn eigen persoonlijke held Hardwell pikte hem op.

Support van internationale DJ-supersterren

In december 2011 bracht Dyro zijn eerste EP uit op het label van Hardwell, Revealed Recordings. De impact was groot en al snel zaten zijn deuntjes in de platentas van internationale DJ-supersterren. Afrojack, David Guetta, Tiësto, Sander van Doorn, Dada Life, Laidback Luke en natuurlijk Hardwell supporte de getalenteerde jonge producer. Wereldwijd maakte het publiek al snel kennis met zijn tracks zoals Daftastic, Metaphor en Magno. Het publiek reageerde uitzinnig en ging totaal los op zijn platen.

#4 DMC Miami Buzz Chart

Het succes werd groter toen hij met zijn track ‘’Raid’’ nr. 4 scoorde in de DMC Miami Buzz Chart van 2012. Bekend in de hele industrie als een barometer voor nieuw talent, is de hitlijst een zorgvuldig geselecteerde selectie van de beste nieuwe muziek van het jaar. Dyro versloeg de zware concurrentie van meer dan 700 andere inzendingen om zijn plaats in te nemen. Een enorm succesvolle samenwerking met Jacob van Hage, EMP, zorgde ook voor brandstof in de vlammen.

Boekingen Dyro

Naast eigen producties, heeft Dyro diverse remixen gemaakt van bekende artiesten. Tunes van Hardwell & Dannic en R3hab hebben al de Dyro-sound gekregen, waarbij deze laatste hem tot 'een van (zijn) favoriete producers van het moment' noemt. 'Dit jaar zal Dyro enkele remixen laten vallen voor Afrojack & Shermanology, maar zijn talent is ook opgemerkt door de grotere spelers in de branche. Hij ontving een remixverzoek op zijn deurmat voor de nieuwe single Wide Awake van superster Katy Perry, om het een soepele Dyro-touch te geven. Het is duidelijk dat dit kind een nieuwe toekomstige favoriet is van de grootste A & R-labels van de muziekindustrie. Dit jaar zal ook een nieuwe release verschijnen op Afrojack's label WALL Recordings genaamd Top Of The World, de track is in samenwerking met Ansol en ging in première door Afrojack tijdens zijn Ultra set. De track kreeg ook massale steun van David Guetta, Hardwell, Fedde Le Grand, Nicky Romero en Swanky Tunes en er wordt voorspeld dat hij rechtstreeks naar de top van de hitlijsten op Beatport zal gaan.

‘’ One to Watch’’ voor 2012

De media hebben veel aandacht besteed aan de schokgolven die Dyro uitzendt, met een reeks EDM-blogs die hem noemen als ‘’ One to Watch’’ voor 2012. Er worden al vergelijkingen gemaakt met Alesso, maar het is moeilijk om duidelijke lijnen te trekken tussen Dyro en wie dan ook andere artiest dankzij een geheel eigen sound van zijn producties.

Unieke Dyro sound

Op de prille leeftijd van 20 jaar heeft hij al een bijna magisch vermogen om te weten wat een publiek zal doen ontploffen. Dyro combineert progressive-House met Electro hierdoor krijg hij een eigen unieke sound .Energie, zegt hij, is het kernelement in elk van zijn tracks.

Kom in de stemming

Dyro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dyro bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dyro, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dyro in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dyro boeken

Wilt u Dyro boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dyro wilt inhuren.

Dyro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!