Das Tirol Team boeken?

Das-Tiroler-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 of 2 x 70 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Das Tiroler Team boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Das Tiroler Team

Stop je nummers als Super Trouper (ABBA), Like a Virgin (Madonna) en Proud Mary (Tina Turner) in een blender met traditionele Oberkrainer en Polka muziek, dan krijg je precies de muziek die Das Tirol Team speelt... Maar dan ook nog eens volledig live! Das Tirol Team is dé nieuwe Oberkrainersensatie van het zuiden.

Boekingen Das Tiroler Team

Hun sound is herkenbaar door de nummers van Global Kryner en te vergelijken met de vele Oberkrainer formaties die u alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen, maar dan met een verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik! Een unieke mix van live popmuziek met een Polka / Oberkrainersaus, maakt hun formatie een unieke act in Nederland. Bent u op zoek naar een unieke live act met een unieke sound, dan bent u bij Das Tirol Team aan het juiste adres!

Vanaf 2020 is de band ook te boeken in XL versie, d.w.z. de huidige bezetting aangevuld met een energieke drummer en bastigarist voor een nóg hoger feestgehalte! Neem vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen!

Van Oberkrainer naar Polka Liveband!...

Wellicht ken je ons van de vrolijke Oberkrainer filmpjes op YouTube? Of van één van de optredens op de vele gave podia in NL, België, Duitsland of Oostenrijk waar we sinds 2015 hebben gestaan?

We hebben de afgelopen jaren gewerkt aa neen unieke en eigen stijl van muziek maken en onze eigen identiteit. Maar denken dat we dit nog beter kunnen door het uitbreiden van ons concept. Per 2020 zijn we daarom omgegaan naar een nieuw liveband concept.

Met dit nieuwe concept bieden wij een volledig 9-koppige live band in Tiroler stijl, waarbij we op een unieke wijze wereldhits omtoveren tot Polka. Meer power!... Betere sound!... Maar vooral de verrassende twist die je van ons gewend bent.

We zijn te boeken voor één of meerdere sets... of "all the way"... avondvullend! Je kunt ons boeken op inprikbasis of met een volledig verzorgd licht- en geluidsprogramma via onze partner.

Een unieke stijl van muziek!

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9-koppige live band met een unieke sound in Nederland, Duitsland en België.
Onze sound is te vergelijken met formaties die je alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen. Maar dan met een verrassende twist tussen oberkrainer, pop en volksmusik.
Stop je nummers als Rock Mi, Mamma Mia! en Proud Mary in een blender met Oostenrijkse Polka muziek, dan krijg je de muziek die Das Tirol Team speelt, en dat volledig live!

Een eigen identiteit!

Het unieke aan Das Tiroler Team is dat wij hits die iedereen kan meezingen omtoveren tot Polka Pop. Een gegarandeerde formule dus voor ieder feestje!

Stimmung!... humor! en ook nog eens live! Geen muziekbanden die meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met 2 zangeressen, succes garantiert!

Kom in de stemming

Das Tirol Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Das Tiroler Team bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Das Tiroler Team, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Das Tiroler Team in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Das Tiroler Team boeken

Wilt u Das Tiroler Team boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Das Tiroler Team wilt inhuren.

Das Tiroler Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!