De Glasblazers boeken?

De-Glasblazers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Glasblazers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Glasblazers?

De Glasblazers is een Fries blaasorkest uit Heerenveen. Het orkest ontleend zijn identiteit aan de combinatie van 13 koperblazers met een unieke sound. De muziek heeft pop- en folk invloeden variërend van meezingers, easy listening tot bigband.

Bekend geworden

De Glasblazers begonnen ruim 30 jaar geleden als ‘Boerenkapel’ en verzorgen optredens bij feesten en partijen, bedrijfsfeesten en sportevenementen. In Frylân werden De Glasblazers vooral bekend door het spelen van ‘It Frysk Folksliet’ bij SC Heerenveen, de schaatsfeesten in IJstempel Thialf en hun historische optreden tijdens de Elfstedentocht. Ook buiten de provincie bleven De Glasblazers niet onopgemerkt en traden ze op in Noorwegen, Litouwen, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en zelfs op Curaçao.

Vrienden Van Amstel Live!

Eén van de hoogtepunten is dat de band in twee edities meespeelde met De Vrienden van Amstel Live in de Rotterdamse Ahoy. In 2000 werden De Glasblazers door Guus Meeuwis uitgenodigd om 5 avonden samen met hem het dak van Ahoy te blazen. In 2004 kwam er opnieuw een uitnodiging van de organisatie en reisde het orkest weer naar Rotterdam om 8 avonden lang samen met Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Willeke Alberti op te treden.

Theater en Festival

Organiseren zit in het bloed van De Glasblazers. Toen het orkest 10 jaar bestond organiseerde zij een feestje in Heerenveen, dat is uitgegroeid tot het muziekfestival Glasblazers Night of the Koemarkt met jaarlijks duizenden bezoekers. De Glasblazers hebben inmiddels dan ook met vele nationale artiesten het podium gedeeld op dit festival. De afgelopen jaren hebben De Glasblazers twee eigen theatershows ontwikkeld en geproduceerd met als thema ‘Night in Vegas’ en ‘Night Around the World’. Tijdens deze shows lieten De Glasblazers hun veelzijdigheid en hun brede muzikale interesse zien.

Maatwerk

Nationale- en lokale artiesten en bureaus werken graag samen met het orkest vanwege de unieke sound en de gezellige sfeer die het orkest kan maken. Zo kregen ze een filmrol in de speelfilm De Kameleon 2 en verzorgden ze muziek voor diverse commercials waaronder tv-reclame van de McKroket van McDonalds. Verder produceerde het orkest een Thialf-medley ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Thialf die als cd-cadeautje aan het publiek werd uitgedeeld. Daarnaast heeft het orkest de openingstune ingespeeld van de tv-uitzending van TROS muziekfeest op het IJS.

Boekingen De Glasblazers

Kortom De Glasblazers gaan niet snel een uitdaging uit de weg en spelen graag op uw (besloten) feesten, events of festivals, maar staan ook open voor maatwerk verzoeken.

Kom in de stemming

De Glasblazers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Glasblazers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Glasblazers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Glasblazers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Glasblazers boeken

Wilt u De Glasblazers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Glasblazers wilt inhuren.

De Glasblazers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!