Het Draagbaar Radio Orkest boeken?

het draagbaar radio orkest boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Het Draagbaar Radio Orkest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Het Draagbaar Radio Orkest

Het Draagbaar Radio Orkest is een elegant vrolijk kwartet met lieflijke musiciennes en charmante muzikanten. Het orkest speelt op hoog niveau en geheel eigenwijze repertoire uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot het heden toe.

Ze brengen op opwindende wijze gerestylede songs die iedereen zal herkennen en verbazen. Variërend van The Talking Heads tot Nirvana en Adele en dat alles op een unieke manier. Het Draagbaar Radio Orkest speelt namelijk semi-akoestisch in een ongebruikelijke bezetting. We hebben het hier dan ook over louter ervaren musici die er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. In tegenstelling tot wat deze laatste zin doet vermoeden, treden ze desgewenst ook 's morgens, 's middags of 's nachts op.

Boekingen Het Draagbaar Radio Orkest

Speeltijden: 4 x 30 minuten op verschillende locaties in de zaal. Met een zeer kleine geluidsset om boven het geroezemoes van de gasten te kunnen komen. Het Draagbaar Radio Orkest is zeer geschikt voor diner-dansants, bedrijfsevents, privéfeesten, huwelijksfeesten en bedrijfsopeningen.

Kom in de stemming

Het Draagbaar Radio Orkest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het Draagbaar Radio Orkest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het Draagbaar Radio Orkest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het Draagbaar Radio Orkest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het Draagbaar Radio Orkest boeken

Wilt u Het Draagbaar Radio Orkest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het Draagbaar Radio Orkest wilt inhuren.

Het Draagbaar Radio Orkest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!